دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی فهم و درک رقبای انتخاباتی را روی دیگر حماسه سیاسی دانست و گفت: حماسه اقتصادی نیازمند افزایش تولید و اشتغال در کشور است که تاکنون شاهد آن نبوده‌ایم.

"حبیب‌الله بوربور"  در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، پیرامون تحقق شعار سال ۹۲ مبنی بر "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" اظهار داشت: مقام معظم رهبری اسم هرسالی را متناسب با پیش بینی خود از شرایط کشور انتخاب می‌کنند، به همین منظور و با توجه به شدت یافتن تحریم‌ها از سوی غرب، تغییر شرایط دولت و بین‌الملل و همچنین جنگ افروزی‌های استکبار، سال ۹۲ به نام حماسه سیاسی و اقتصادی شناخته شد.
 
وی هدف شعار سال را وجود حساسیت‌ها و تحریم‌های پیش رو، همچنین نگاه جهانیان به ایران عنوان و پیرامون حماسه اقتصادی تصریح کرد: این حماسه نیازمند افزایش تولید و اشتغال در کشور است که تاکنون شاهد آن نبوده‌ایم، چرا که اگر تولید و کارآفرینی نباشد، سرمایه گذاری نیز وجود نداشته و ما در ارزیابی عملکرد‌ها شاهد تحقق حماسه اقتصادی نبوده‌ایم.   
 
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه مردم در انتخابات، خلق حماسه مدنظر رهبری معظم انقلاب را به خوبی پاسخ گفتند، اضافه کرد: در انتخابات ۸۸ کاندیدای پیروز ۱۰ میلیون اختلاف رای داشت و با وجود آن ادعای تقلب را به راه انداختند، اما در سال ۹۲ با کمتر از ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار اختلاف حماسه سیاسی به وقوع پیوست.   
 
بوربور روی دیگر حماسه سیاسی در کشور را تبریک پیروزی منتخب ملت از سوی جریان اصولگرایان دانست و افزود: بیشتر از حضور مردم فهم و درک کسانی بود که در انتخابات رقیب یکدیگر بودند که خود این نیز یک حماسه سیاسی است.   
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار