معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی درک جوان، پرهیز از سلیقه نگری، تطابق قول و عمل مدیران، پرهیز از ایجاد احساس سرخوردگی را از ضرورت های ایجاد گفتمان جوانان عنوان کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران محمدحسینی گفت:‌ نگاه ستاد ساماندهی استان، گریز ازنگاه جزیره ای و رفتن به سمت و سوی نگاه عمیق و فرابخشی و برخورد حساس با موضوعات اساسی جوانان است .
 
حسینی با طرح سوالات متعدد در حوزه هایی از جمله درک جوانان، میزان تطابق برنامه ها با خواسته ها و مطالبات جوانان، میزان تاثیرگذاری برای رفع ناهنجاری ها، شناسایی چالش های پیش روی جوانان، طرح مساله، آسیب شناسی،عمیق شدن در مسایل و سرمایه گذاری لازم، گفت:  باید جوان را جوان ببینیم در غیر این صورت راه را به بیراهه رفته ایم.

وی ادامه داد: باید با هضم برخوردهای احساسی جوانان و میدان دادن به آن ها و داشتن گوش شنوا، حداقل ها را فراهم کنیم تا زمینه تحقق ایده های آنان ایجاد شود. متاسفانه درحال حاضر مدیران به جای پرداختن به اموراصلی، درگیر حواشی شدند که باید با واقع گرایی، کار عقلانی- کارشناسی و انعطاف قانونی پیش برویم و با گره گشایی در تمامی بخش ها و نگاه عمیق و عدم دادن روال عادی و اداری به مباحث جوانان و فقط رفع تکلیف این حوزه را از رکود خارج کنیم.

حسینی هنر یک مدیر را ایده پروری، تفکر گرایی و خلاقیت محوری عنوان کرد: با این موارد می توان با بها دادن به نیروهای کارشناس، بسیاری از مشکلات را حل کرد؛ باید به جوانان بها داد و هزینه آن را نیز پرداخت.

رییس ستاد ساماندهی امور جوانان استان نگاه کنونی دولت را ایجاد نشاط در جامعه در چارچوب نظام دانست: نسل جوان، تضاد بین گفتار و کردار را نمی پذیرد و حداقل باید تلاش کرد حرف و کردار تطابق و نزدیکی داشته باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: رویکرد ، جوانان ، ضرورت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار