به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، آقاجانی در سومین کنگره بینالمللی ایمنی راهها با اشاره به اینکه تصادفات رانندگی سومین علت مرگ و میر در ایران است افزود: براساس اعلام پزشکی قانونی سال گذشته 19 هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند که در 9 ماهه نخست سال این رقم به 14 هزار نفر رسیده است.
همچنین براساس آمار وزارت بهداشت 815 مورد بستری یا بیمار سرپایی در بیمارستان بر اثر حوادث ترافیکی مراجعه کردهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه باید براساس قانون پنجم توسعه سالیانه از این میزان 10 درصد کاهش پیدا کند اظهار داشت: در سالهای نخست توانستیم با برنامههای مدون 7/13 کاهش در میزان تصادفات داشته باشیم اما در سالهای بعد این رقم به 9/4 رسید که ناشی از افت روند کاهشی بوده است.
آقاجانی در ادامه با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت در مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بیان داشت: وجود 3 هزار و 40 دستگاه آمبولانس و 2هزار و 84 پایگاه مستقر در کشور از جمله اقداماتی است که وزارت بهداشت در کاهش خسارت ناشی از حوادث ترافیکی انجام داده است.
وی در ادامه افزود: در 10 ماهه نخست سال که 2 میلیون ماموریت که 23 درصد آن مربوط به حوادث ترافیکی بوده است توسط اورژانس انجام شده که 70 درصد آن در شهرها و 30 درصد در جادهها است.
وی تصریح کرد: امروز میانگین زمان رسیدن به محل حادثه در شهرهای کوچک به 8 دقیقه، در شهرهای بزرگ 10 دقیقه، تهران 12 دقیقه و در جادهها به 14 دقیقه رسیده که به اعداد مطلوب ما نزدیک تر شده است.
آقاجانی با اشاره به اینکه علاوه بر گسترش پایگاهها بحث ارتقای دانش و مهارت تکنسینهای اورژانس را در دستور کار قرار داریم خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات درمانی به موقع علیرغم رشد حوادث ترافیکی و افزایش ماموریتها، کاهش موارد فوت را در بیمارستانها داشتهایم.
انتهایپیام/