رئیس پلیس راهور ناجا گفت: 30 هزار کیلومتر از جاده‌های پرتردد کشور به سیستم‌های کنترلی و هوشمند مجهز می‌شوند و همچنین نقاط حادثه خیز در کوتاه مدت و میان مدت رفع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، سردار مومنی در سومین کنگره بین‌المللی ایمنی راه‌ها با بیان اینکه از اواسط دهه 80 اقدامات صورت گرفته منجر به کاهش 40 درصدی آمار کشته شدگان در حوادث جاده‌ای نسبت به عدد مطلق شده است افزود: در حال حاضر ایران در رتبه میانگین دنیا قرار دارد و هدفگذاری ما برای چند سال آینده این است که 30 تا 40 درصد دیگر از میزان تصادفات کم کنیم.
 
رئیس پلیس راهور ناجا در ادامه با بیان اینکه برای رسیدن به این 40 درصد اقدامات مختلفی با همکاری و مشارکت سازمان ها صورت گرفته است بیان داشت: آموزش همگانی و اطلاع رسانی و انجام اقدامات فرهنگی به منظور تشویق و تعقیب شهروندان به رعایت مقررات ترافیکی با بهره گیری از امکانات رسانه‌های جمعی، هماهنگی و تعامل و جلب همکاری بیشتر نهادها و سازمان‌های مرتبط با ترافیک و ایجاد هم‌افزایی در ماموریت‌ها، توجه جدی به وسایل نقلیه موتوری و ملزم نمودن خودروسازان به اجرای قانون و افزایش تولیدات خود از جمله نصب ترمز ضدقفل، کیسه هوا، به کاری گیری سامانه‌های مراقبتی هوشمند برای کنترل ترافیک در شهرها و جاده‌ها از رویکردهای پلیس در رسیدن به آمار 40 درصد کاهش حوادث جاده‌ای بوده است.
 
وی در ادامه با بیان اینکه جلب مشارکت سازمان‌ها و اخبار مختلف و همچنین ارتقای فرهنگ ترافیک با استفاده از توانایی دانش آموزان، معلمان و مدیران مدارس یکی از علت‌های کاهش تصادفات جاده‌ای است افزود: ایجاد یکی از بزرگترین مراکز اطلاعات و کنترل ترافیک منطقه با توان پاسخگویی به نیازهای ترافیکی مردم و راه‌اندازی سامانه برخط هواشناسی، تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان و اجابت درخواست‌های مردمی در زمینه رانندگی بدون مراجعه به مراکز پلیس از طریق راه اندازی سامانه راهور تاثیر زیادی در کاهش تصادفات داشته است.
 
سردار مومنی در ادامه با اشاره به دیگر برنامه های اجرایی شده که تصادفات راه کاهش داد اظهار داشت: تحول بنیادین در نظام صدور گواهی نامه و اعمال قانون، تشکیل دوره‌های استانداردسازی رفتار پلیس و افزایش ظرفیت‌ها و مهارت‌های حرفه‌ای و رفتاری کارکنان، ارتقا سطح علمی و توسعه رویکرد دانش محوری پلیس از دیگر مواردی است که می‌توان در این موفقیت اشاره کرد.
 
رئیس پلیس راهور ناجا در ادامه با بیان اینکه طبق هدفگذاری‌ها پیش بینی می‌کنیم که 30 تا 40 درصد حوادث نسبت به عدد مطلق کاهش پیدا کند، مواردی را پیش روی کار خود قرار داده‌ایم افزود: پیگیری اصلاح و روزآمد شدن قوانین و مقررات موجود، توسعه سیستم حمل و نقل عمومی و مدیریت تقاضای سفر و راهبرد مدیریت و کنترل سرعت و شتاب با توجه به اینکه هر دوره‌ای که میانگین سرعت کاهش پیدا کرد میزان تصادفات نیز به تبع آن پایین آمد از جمله رویکردهای پلیس راهور ناجا است.
 
وی در ادامه به تفاهم نامه منعقد شده به سازمان راهداری اشاره کرد و گفت: چند روز گذشته تفاهم نامه‌ای با سازمان راهداری منعقد شد که جاده های کشور تحت پوشش سیستم‌های کنترلی و هوشمند قرار بگیرند. براساس این قرارداد 30 هزار کیلومتر از جاده‌های پرتردد کشور به سامانه مراقبتی مجهز می‌شوند.

رئیس پلیس راهور ناجا در ادامه از خروج خودروهای فرسوده در کوتاه مدت خبر داد و اظهار داشت: عدم تولید و خروج تدریجی خودروهای پرخطر که از منظر ایمنی، زیست محیطی اقتصادی مضر هستند، و ارتقای استانداردهای ایمنی و زیست محیطی از دیگر برنامه‌هایی است که برای تحقق اهداف خود پیش بینی کردیم.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه 3/7 نفر در کشور کشته می‌شوند که میانگین آن در اروپا 2 و در آسیا 5/7 است. ما آمادگی کامل برای تعامل و تبادل نظر برای انتقال تجربیات خود و بهره مندی از موفقیت‌های دیگران را داریم.
 
انتهای‌پیام/ 
برچسب ها: جاده ، سیستم ، هوشمند ، کنترل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار