مدیر اداره کل مطالعات اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، در اختتامیه جشنواره پژواک منطقه3 از اهدای جوایز نقدی به برگزیدگان این جشنواره در اختتامیه نهایی آن خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، علی اصغر محکی در این همایش که پیش از ظهر امروز در سرای محله زرگنده  برگزار شد به برگزاری این جشنواره در 22منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: از برگزاری اختتامیه پژواک در تمامی مناطق شهر تهران برگزیده برگزیدگان در جشنواره نهایی که 11اسفند در محل ایوان شمس برگزار می‌شود از سوی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تقدیر خواهند شد.
وی با یادآوری انجام پژوهشهای انجام شده در حوزه محلات شهر تهران شهر را مکانی دانست که انسان در آن متولد شده و خشت خشت کوچه پس‌کوچه‌های آن سبب ایجاد خاطراتی در ذهن انسان می‌گردد.

مدیر اداره کل مطالعات اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران در ادامه با بیان اینکه کوچه و خیابانها و خشت‌خشت دیوارهای شهر یادآور میراث گذشته و آینده است اظهار داشت: با تأمن به گذشته می‌توان چشم‌اندازی برای آینده ترسیم نمود و این بیانگر وجود پدیده اجتماعی در شهر است که روح آن شهروندان هستند.

محکی با تأکید بر اینکه شهر را نمی‌توان به کالبد و کوچه و خیابان محدود نمود به وجود گنجینه‌هایی چون منزلت، هویت و ثروت در شهر اشاره کرد و افزود: این گنجینه‌ها جز با کاووش و تلاش در جهت شناخت پدیده‌ها قابل دستیابی نخواهد بود.

وی از افراد ساکن در شهر به عنوان سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی شهر یاد کرد و افزود: پژوهشهای محلی تلاشی در جهت شناسایی این استعداد و رسیدن به گنجینه‌های اشاره شده است و اینکار جز با بهره‌گیری از پژوهشگر محله به عنوان انسانی دلسوز و آشنا به دغدغه‌ها و چالش‌های محلی صورت نمی‌پذیرد.
 
 مدیر اداره کل مطالعات اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه بهره‌گیری از پژوهشهای محله‌ای توسط مدیران محله مشارکت حداکثری مردم و محلات را رقم خواهد زد تأکید کرد باید پژوهشگر محله را چشم بینا و گوش شنوا دانسته و دستاوردهای جمع‌آوری شده این افراد را جهت اخذ تصمیمات بهینه به محلات ارائه نمود.

محکی تصریح کرد: کاربردی نمودن پژوهشهای محله‌ای سبب برنامه‌ریزی بهتر، هم‌اندیشی‌های محله‌ای، توسعه و ارتقای فعالیتهای محله و افزایش رضایت زیست محله‌ای افراد خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه تلاش‌های پژوهشگران محله‌ای باید مورد تقدیر قرار گیرد افزود: اما باید دانست که کاربردی نمودن این پژوهش در جهت ایجاد تغییرات فرهنگی و اجتماعی برخلاف اقدامات فنی و مهندسی مستلزم گذر زمان بوده و در بلند مدت تأثیرگذار است.

گفتنی است، در این همایش ضمن ارائه برخی مقالات از سوی برگزیدگان از شش نفر از نفرات برتر در ارائه بهترین مقاله با اهدای جوایز نقدی تقدیر شد.

انتهای‌پیام/

برچسب ها: اهدای ، جوایز ، جشنواره ، پژواک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار