مصرف انواع منابع غذایی حاوی آهن مانند گوشت قرمز با میوه‌های حاوی ویتامین C میزان جذب آهن را در افراد افزایش خواهد داد.

محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت قرمز منبع غنی از آهن است و میزان جذب آهن در افراد یکی است. 

وی گفت: ویتامینC آندسته از ویتامین‌هایی است که کمک به بهبود جذب آهن در بدن افراد می‌کند. 

وی اظهار داشت: درست است که آجیل هم حاوی مقداری آهن است اما به اشتباه مردم فکر می‌کنند که مصرف آجیل‌ها با میوه‌های حاوی ویتامین C مقدار جذب آهن در بدنشان را بیشتر می‌کند که این فرضیه درست است ولی جذب آهن به میزان کمی در بدن افراد صورت می‌گیرد. 

وی در خصوص جذب آهن در بدن گفت: مصرف هر یک از میوه‌های حاوی ویتامینC با منابع غذایی حاوی آهن میزان جذب آهن در بدن افراد را افزایش می‌دهند. 


انتهای‌پیام/
برچسب ها: گوشت ، ویتامین ، آهن ، خون ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار