مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار گفت: نبود بذر استاندارد کنجد از مشکلات کشاورزان این شهرستان است و کشاورزان از بذر تولید خود استفاده می‌کنند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، کرامت علیدادی اظهار داشت: سطح زیر کشت محصول کنجد در شهرستان رودبار بیش از 7 هزار و 500 هکتار است که متوسط برداشت در هر هکتار حدود یکهزار و 300 کیلوگرم است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار با بیان اینکه کنجد در اقتصاد کشاورزی شهرستان رودبار نقش اساسی دارد، تصریح کرد: یکی از مشکلات نبود دستگاه مکانیزه برداشت محصول است که تاکنون این دستگاه در کشور وجود نداشت و اکنون مدیریت مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در حال پیگیری است که این دستگاه را تأمین کنند.

علیدادی با اشاره به مصرف این دانه در صنایع غذایی و روغن‌کشی افزود: نبود صنایع فرآوری این محصول در شهرستان سبب شده است که این محصول با قیمت ناچیز توسط دلالان خریداری و در استان‌های دیگر فرآوری شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار با بیان اینکه نبود بذر استاندارد گواهی شده در منطقه از دیگر مشکلات است که از بذر تولید خود استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: قیمت این محصول در سال جاری حدود هر کیلو 5 هزار تومان بود که با قیمت مصرف بازار تفاوت چشمگیری دارد.

انتهای پیام/م
برچسب ها: کرمان ، کشاورزان ، رودبار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.