خلیل نیکشاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل افزود: این تولیدات در طبقات مختلف پیش پایه، مادری و گواهی شده به شکل سالم و استاندارد در سطح استان و با همکاری 3 مجموعه تولیدی انجام شده و روانه بازارهای مصرف داخلی شده است.
وی بذر سیب زمینی تولیدی در این استان را از نوع مقاوم در برابر سرمازدگی و سلامت کمی و کیفی واقعی بیان کرد و گفت: آنچه که بذر تولید شده سیب زمینی در اردبیل را به جایگاه اصلی رسانده است تلاش تولیدکنندگان در تولید مینی تیوبر با کیفیت مناسب و استاندارد است که هیچ وقت به نارضایتی مصرف کنندگان منجر نشده است.
معاون جهاد کشاورزی اردبیل با بیان اینکه اغلب زارعان استان از بذر سیب زمینی تولیدی در این استان استفاده کرده و بهره وریشان را بالا برده اند گفت: تولید 900 هزار تن سیب زمینی از مزارع این استان سبب شده است تا جایگاه اردبیل در تولید سیب زمینی همچنان شاخص، ممتاز و سرآمد باشد.
نیکشاد تصریح کرد: با توجه به بررسی میدانی عملیاتی انجام شده پیش بینی می شود 37 تن سیب زمینی در هکتار با افزایش تقریبی 5 درصد عملکرد نسبت به سال گذشته از این میزان زیر کشت استحصال شده و یک برداشت مناسبی را شاهد باشیم.
وی میزان ماده خشک بالا، انبارمانی بسیار مناسب، میزان سلامت و بهداشت قابل قبول محصول تولیدی و در کنار آن یکنواختی را از امتیازات سیب زمینی استان برشمرد/.
انتهای پیام/