سروش اسکندری در گفتگو با
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بازیهای امسال را نسبت به سال گذشته بهتر ارزیابی میکنم، با وجود اینکه مربی خارجی هم نداشتیم ولی ملیپوشان با انگیزه بیشتری در رقابتها حاضر شدند و با تجربهتر بازی کردند.
وی ادامه داد: این تفاوت در حدی بود که بازیکنان خارجی از ما علت این پیشرفت را میپرسیدند و ما میگفتیم روال تمرینات مانند گذشته است.
اسکندری تصریح کرد: مسابقات خیلی سختی داشتم و سطح رقابتها بالا بود، من با نفر اول جوانان جهان از چین تایپه رقابت کردم و با اینکه رقابت خیلی نزدیکی داشتیم ولی در پایان حریفم قهرمان شد.
ملیپوش بدمینتون در پایان گفت: قرار است کادر فنی عملکرد ملیپوشان را در این رقابتها ارزیابی کند و برای حضور آنها در اردوهای آماده سازی و سایر مسابقات بینالمللی برنامهریزیهای لازم را انجام دهد.
انتهای پیام/