کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: آش اسفناج با گشنیز برای سردردهای ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ اسفناج منبع غنی ویتامین آ، ب3، ث،آهن و پتاسیم است.

وی تشریح کرد: خوردن اسفناج به صورت پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.نقشی ادامه داد: برای معالجه کک و مک می توان بعد از قرار دادن اسفناج در روغن زیتون روی صورت گذاشت.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان از بین بردن ورم و درد گلو را با غِرغِره آب خام یا پخته اسفناج دور از انتظار نمی دانند.

وی از تاثیر اسفناج در تقویت بینایی گفت و اظهار داشت: اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد می‌شود، بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی بسیار توصیه می‌شود.

نقشی ضمن توصیه به بیماران مبتلا به ورم مفاصل تاکید کرد: اسفناج برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های كلیه و مثانه مناسب نیست./
 
 
انتهای پیام/

 

برچسب ها: دستگاه ، گوارش ، اسفناج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.