مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد استفاده از فرچه‌های بزرگ مانند مسواک برای شستشوی میوه‌ها ضروری است و مواد سمی و آلوده به راحتی با شستشو با دست از بین نمی‌رود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، مواد سمی و آلوده‌ای بر روی میوه‌ها وجود دارند که باعث تجمع در بدن می‌شوند. بدون آنکه همراه با علائمی باشند و در سال‌های طولانی بعد خود را به صورت غده و یا بیماری‌های عجیبی نشان می‌دهند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، استفاده از فرچه‌های بزرگ برای شستشوی میوه‌هایی که به خصوص با پوست آن‌ها را مصرف می‌کنید ضروری است و باید این مواد آلوده را از میان بافت میوه جات از بین ببرید.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، دانشمندان با انجام آزمایش‌های میکروسکوپی دریافتند روی سطح میوه‌ها باکتری‌ها و ویروس‌هایی وجود دارند که با شستشوی ساده از بین نمی‌روند و حتما باید آن‌ها را با فرچه‌هایی مخصوص و مسواک‌هایی خاص شستشو داد.


انتهای پیام/
برچسب ها: میوه ، میکروب ، فرچه ، سم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار