با افزایش کیفیت در تولیدات و امکان رقابت در بازارهای جهانی پسته ایران در صادرات بی‌‌نظیر است.

هدایت‌الله میرمراد زهی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، کمبود نهاده‌هایی کشاورزی، آب، بیماری‌ها و آفت در مزارع را از جمله عوامل تأثیرگذار در کاهش تولیدات پسته دانست و افزود: علاوه بر موارد گفته شده کمبود بازارهای جهانی در رقابت باعث می‌شود انگیزه کشاورزان از کشت کاهش یابد.

نماینده مردم سراوان خاطرنشان کرد: باید با افزایش رقابت در بازارهای صادراتی و تسهیل منابع و نهادهای لازم در اختیار کشاورزان، مشکلات را برطرف و زمینه صادرات را فراهم کرد.

وی تصریح کرد: چنانچه نهادهای کشاورزی گران، منابع آبی محدود و امکان رقابت در بازارهای جهانی فراهم نباشد امکان افزایش تولید و رقابت نخواهیم داشت.

مراد زهی در پاسخ به این سوال که چرا میزان تولیدات پسته در ایران کاهش یافته است خاطرنشان کرد: این امر با تأمین منابع و امکانات از سوی دولت در راستای حمایت از کشاورزان و استفاده از متخصصان در به ‌کارگیری روش‌های مکانیزه در کشت و مبارزه با آفت، کیفیت پسته ایرانی افزایش و بازار پسند جهانی در صادرات خواهد داشت.

انتهای پیام/
برچسب ها: کیفیت ، صادرات ، رقابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار