در زمستان به خاطر خوردن غذاها و خوراکی های ویژه ممکن است بعضی مشکلات برای انسان پیش بیاید بنابراین خوردن این غذا...

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،يكي از غذاهاي زمستاني كه در ميان مردم بسيار مقبول است خورش اسفناج است كه آلوبخارا چاشني آن است. مصرف اين خورش در زمستان به ويژه در زمان هايي كه مصرف تنقلات و آجيل در ميان مردم زياد است بسيار توصيه شده است. چرا كه مصرف خوراكي ها و تنقلات گرم مثل انواع مغزها و به طور كلي خشكبار موجب ابتلا به يبوست و خشكي مزاج مي شود، بنابراين مصرف خورش آلو اسفناج كمك مي كند تا مزاج فرد در اين زمينه به تعادل برسد و يبوست او برطرف شود.

یکی از شناخته شده‌ترین خواص آلو، پیش‌گیری از یبوست است. این اثر نیز به واسطه‌ی وجود فیبر است. در این مورد آلو از دو طریق عمل می‌کند:

اولاً فیبر که غذای باکتری‌های روده‌ی بزرگ است، توسط آلو فراهم می‌شود و با تخمیر فیبر توسط باکتری‌ها، حجم مدفوع زیاد می‌شود. بنابراین دیواره‌ی ‌عضلانی روده، حاوی مواد بیشتری است که روی آن‌ها کار کند و در نتیجه، سرعت و قدرت انقباضات آن بیشتر می‌شود. این کار باعث خروج سریع‌تر مواد زاید می‌شود.

ثانیاً آلو و آب آلو حاوی مشتقات ماده‌ی به‌نام «هیدروکسی فنیلیاتین» هستند که عضلات صاف دیواره‌ی روده‌ی بزرگ را تحریک می‌کند. این تحریک باعث شروع افزایش فعالیت در روده‌ی بزرگ می‌شود که این امر نیز به افزایش سرعت حرکت مدفوع کمک می‌کند.

منبع: جام نیوز
برچسب ها: خوردن ، زمستان ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.