400 تن گوشت مرغ برای مصرف ایام نوروز و240 تن برای مصرف ابتدای سال آینده در شهرستان بروجن ذخیره سازی شد.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت: هم اکنون 18 واحد مرغداری در شهرستان بروجن فعال است که سالانه سه الی چهار دوره جوجه ریزی دارد.
روح الله معتمدی افزود: به طور میانگین سالانه دو هزار و 500 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید می شود.
وی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون طی 72 نوبت جوجه ریزی، یک میلیون و 200 هزار قطعه جوجه در مرغداری های شهرستان بروجن پرورش یافته است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت: ظرفیت هر دوره جوجه ریزی، 320 هزار قطعه است که سالانه حدود یک میلیون و 320 هزار قطعه جوجه در مرغداری های این شهرستان تولید می شود.
هم اکنون 40 درصد جمعیت شهرستان بروجن در بخش کشاورزی فعال هستنند./ش ک
برچسب ها: ذخیره ، مرغ ، عید ، نوروز ، بروجن ، چهارمحال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.