کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود ویتامین ث آن بیشتر حفظ می شود.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است كه پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می كند.

وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است‌.

نقشی ادامه داد: پوست سفيد پرتقال و ورقه هاي نازک بين قسمت هاي داخل پرتقال بهترين دارو براي کاهش کلسترول خون است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از جوشانده برگ های پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگ هاي پرتقال براي شست و شوي وَرم ها و کاهش درد مفيد می دانند.

وی اظهار داشت: پرتقال گرچه اسيدي است ولي شرایطی قليايي در بدن پدیدار شده و براي افرادی که گوشت زياد مصرف مي کنند و بدنشان اسيدي شده، مفيد است.

نقشی با اشاره ای به مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان تاکید کرد: مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطان‌ها نیز مؤثر خواهد بود./ش
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: حفظ ، بیشتر ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.