به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، سبزیجات هنگام رشد به جای آنکه مواد سمی خود را در خاک به جا بگذارند در وسط و انتهای ساقه خود پنهان میکنند و مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد مصرف این قسمت از میوه و سبزیجات باعث مسمومیت و ایجاد مشکلات گوارشی میشود.
بررسیها نشان میدهند، بهترین ناحیه گیاه برای مصرف برگها و قسمت کوچکی از ساقههای آن است و بهتر است قبل از مصرف ساقه گیاه خوب شستشو داده شود و با چاقو خراشهایی بر روی آن ایجاد شود و با آب خوب شستشو داده شود.
نتایج مطالعات نشان میدهند پخت سبزیجات تا حدودی مواد سمی آن را از بین میبرد اما به طور قطع از بین نمیروند از این رو بهتر است از مصرف این قسمت از سبزیجات جدا خودداری کرد.
انتهای پیام/