یک روان شناس گفت: هیچ ویژگی خاصی به تنهایی نمی‌تواند دال بر هوش خارق العاده باشد بلکه ترکیب ظریفی از چندین ویژگی کلیدی است.

 مرضیه جلیلی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: کودکان تیزهوش، رشد بدنی بهتری نسبت به همسالان خود داشته، کم تر بیمار شده و زیبایی و جذابیت بیشتری دارند این کودکان تا میانسالی، ویژگی‌های برتر خودشان را حفظ می‌کنند ولی این برتری در هنگام تولد یا نخستین سال بعد از تولد قابل پیش بینی نیست.  
 
وی ادامه داد: اکثر کودکان تیزهوش در سنین اولیه به مفاهیم انتزاعی خوب و بد، درست و نادرست علاقه‌مندند به ویژه آنان به مسایل اجتماعی که می‌توانند انجامشان دهند، اشتیاق از خود نشان داده و خوش خلقی نزد کودکان تیزهوش، منوط به آن است که آن‌ها خدمت یا فرصت‌های لازم را برای ظهور استعدادهای خود در محیط خانواده داشته باشند.  
 
جلیلی هم چنین تصریح کرد: کودکان تیزهوش از اعتماد به نفس بالایی برخوردار و خود را با شرایط جدید به راحتی سازگار می‌کنند آن‌ها هم چنین از انرژی بالا و حافظه فوق العاده‌ای برخوردار بوده و مطالب یا موضوعاتی را که مورد توجهشان قرار می‌گیرد، با سرعت و دقت خارق العاده‌ای به ذهن می‌سپارند.  
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: تیزهوشان از یک حس قوی عدالت اجتماعی برخوردار بوده و به رفاه دیگران علاقمندند و مشکلاتی از قبیل فقر و رنج دیگران، بی‌عدالتی و رفتار غیرانسانی، آنان را به شدت ناراحت و متاثر می‌سازد با این که تیزهوشان حقیقتا اجتماعی‌اند اما هرچه کودک تیزهوش‌تر باشد یافتن معاشرین همسان مشکل‌تر می‌شود.  
انتهای پیام/
 

برچسب ها: هوش ، کودکان ، مفاهیم ، حافظه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار