بعضی اوقات مدارا کردن دیگر جایگاهی ندارد و بهتر است دولت، تسلیم افکار ضدمردمی و ضدمنافع ملی این افراد نشود. اگر این افراد نماینده مردم هستند دولت نیز نماینده ملت می‌باشد و اتفاقا رای بیشتری را نسبت به تمام نمایندگان کسب کرده است.

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران،‌ روزنامه آفتاب یزد در سرمقاله ای به قلم داریوش قنبری سخنگوی فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس هشتم، نوشت:

 در اینکه برخی مخالفان توافق ژنو بی‌سواد هستند هیچ تردیدی وجود ندارد و قبلا هم اعلام نمودم که مخالفان توافق ژنو یا نادان هستند یا مغرض.

یعنی این افراد یا واقعا درک و شعور واقعی از سیاست خارجی و روابط بین‌الملل ندارند و یا اینکه می‌دانند چه موفقیت‌هایی به دست آمده اما از روی حسادت و منافع جناحی و بی‌توجهی به منافع ملی توافق ژنو را رد می‌کنند.

تمام صاحب‌نظران قبل از توافق ژنو و در دولت احمدی‌نژاد با توجه به روند این دولت اعلام کرده بودند که ما در حال حرکت به سمت یک جنگ هستیم. حتی تحریم‌هایی که آن زمان علیه ایران اتخاذ شد کمتر از جنگ نبود و می‌توانست کشور را با مشکلات بزرگی مواجه کند.

این در حالی است که به نظر من توافقنامه ژنو در حال حاضر فرصت‌های بی‌نظیری را برای کشور مهیا نموده و ایران مجددا در حال به دست آوردن جایگاه قبلی خود در نظام بین‌الملل است. ما پیش از این بازار خود را از دست داده بودیم و در حال حاضر در حال به دست آوردن همان بازارها هستیم.

از سوی دیگر دشمنان ایران در منطقه مثل عربستان سعودی وقتی اینگونه نسبت به توافق هسته‌ای واکنش نشان می‌دهند بی‌دلیل نیست. این واکنش‌ها به این دلیل است که ایران رقیبی است که در حال تقویت شدن می‌باشد.

جالب اینجاست مخالفان داخلی اظهاراتی را مطرح می‌کنند که در همسویی کامل با دشمنان ایران و نظام است، برای این افراد باید همان وصفی را به کار برد که آقای روحانی بردند و شایسته چیز دیگری نیستند، یعنی یا بی سواد و نادان هستند یا مغرض.

دلسوزان و کسانی که درک درستی از منافع ملی دارند بایستی در این زمینه روشنگری کرده و اجازه ندهند بی‌سوادها کنترل افکار عمومی را به دست بگیرند و توافق بزرگ را ناچیز جلوه دهند.

انتظاری که آقای روحانی از دانشگاهیان مطرح نموده‌اند به نفع خودشان نبود بلکه این انتظار در راستای پیشبرد منافع ملی بوده است. به نظر می‌رسد در این برهه حمایت از روحانی حمایت از شخص خاص نیست بلکه حمایت از منافع ملی در برابر اظهارات مغرضانه برخی افراد است.

اکنون این پرسش مطرح است که دکتر روحانی در برابر این افراد چه رویکردی باید اتخاذ کنند؟

آقای رئیس‌جمهور تا این جای کار با مخالفان بسیار مدارا کردند و متاسفانه آنان در پاسخ به این مدارا بسیار ناجوانمردانه دولت را مورد هجمه قرار داده‌اند. شاهد بودیم حتی زمانی که دولت هنوز شکل نگرفته بود آقای روحانی از طرف مخالفان مورد هجمه قرار می‌گرفتند. نام این موضوع چیزی جز «تخریب» نیست.

متاسفانه برخی از این افراد در مجلس حضور داشته و به پشتوانه قدرتی که دارند در مقابل اقدامات مفید دولت سنگ‌اندازی می‌کنند و اجازه نمی‌دهند این دولت در جهت تحقق شعارها و وعده‌هایش عمل کند. ای کاش حداقل کمی حفظ ظاهر می‌نمودند و با دولت همراهی می‌کردند. اما به نظر می‌رسد برای این افراد فقط منافع جناحی و گروهی اهمیت دارد و نمی‌توان از آن انتظاری داشت.

از سوی دیگر به نظر من بعضی اوقات مدارا کردن دیگر جایگاهی ندارد و بهتر است دولت تسلیم افکار ضد مردمی و ضد منافع ملی این افراد نشود. اگر این افراد نماینده مردم هستند دولت نیز نماینده ملت می‌باشد و اتفاقا رای بیشتری را نسبت به تمام نمایندگان کسب کرده است. جان کلام اینکه آقای روحانی نباید در جهت پیشبرد منافع مردم کوتاه بیاید و ملت انتظار تساهل و مدارا در برابر منافعشان را از دولت ندارند.

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار