به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی، با بیان اینکه از هفته وقف و ظرفیتهای ایجاد شده بواسطه آن باید بهره برداری صحیح کرد،گفت: بواسطه زحمات تمامی بخشها، وقف در ایام هفته وقف در تمام مجامع، محافل، رسانهها جمعی، مطبوعات، خبرگزاریها، نشریات، صدا و سیما و... مطرح شد و در محافل و جلسات خصوصی، مساجد، نماز جمعه و عزاداری امام حسین(ع) این فرهنگ تبیین شد.
وی هنر سازمان اوقاف را بهره برداری از این ظرفیت ایجاد شده دانست و ادامه داد: باید برنامه ریزیهای لازم را جهت نتیجه گیری از این ظرفیت در راستای جلب و جذب علاقه مندان به سمت وقف انجام شود.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام اینکه بیش از 300 وقف جدید در هفته وقف به ثبت رسید، تصریح کرد: دستیابی به چنین موفقیتی ارزشمند است اما نباید به این مقدار راضی شویم چرا که همچنان با نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی اضافه کرد: در سال آینده نشستهای تخصصی برای دانشگاهها، حوزهها، آموزش و پرورش، بانوان، پزشکان، مهندسان، اصناف و سایر اقشار جامعه مرتبط با موضوع برگزار شود.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه بیش از 50 درصد جامعه را بانوان تشکیل میدهند، تاکید کرد: در صورتی که دو قشر بانوان و فرزندان را با فرهنگ وقف آشنا سازیم، بهترین تبلیغ و ترویج را صورت دادهایم.
وی خاطرنشان کرد: اگر روزی فرا برسد که فرهنگ وقف به خوبی مطرح و احیا شود، بسیاری از مشکلات کشور و جامعه مرتفع خواهد شد./
انتهای پیام/