مدیرجهادکشاورزی شهرستان آمل گفت: با افتتاح سه واحد تولیدی مرغ گوشتی در شهرستان آمل ظرفیت سالانه گوشت سفید در شهرستان آمل به بیش از 35هزارتن افزایش یافت.

مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری افزود: هم اکنون حدود 370 واحد مرغداری سنتی وصنعتی در شهرستان آمل فعال است که تولید سالانه این واحدها بیش از 35هزارگوشت سفید است.

وی ادامه داد: حدود 75درصد از شمار تولیدات گوشت سفید شهرستان آمل برای بازارهای مصرف دیگر استانهای کشور ارسال می شود.

مدیرجهادکشاورزی آمل تصریح کرد: شهرستان آمل هم اکنون با این میزان ظرفیت رتبه نخست تولید گوشت سفید را در مازندران دارد.

امینی به افتتاح سه واحد مرغداری همزمان با گرامیداشت دهه مبارکه فجر در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: با افتتاح این واحدها با ظرفیت حدود 110هزار قطعه، سالانه حدود800 تن تولید گوشت سفید نیز در این واحدها تولید خواهد شد.

وی اضافه کرد:‌برای افتتاح این واحدهای تولیدی که برای 17 نفر شغل ایجاد شد، حدود 13 میلیارد ریال هزینه شده است.

سالانه بیش از یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در شهرستان آمل تولید وبه بازارهای مصرف داخل وخارج از کشور ارسال می شود.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: ظرفیت ، گوشت ، آمل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.