بورانی افزود: پرورش لایه ای،استفاده بهینه از فضای موجود و امکان صید ماهیان در ماه های مختلف سال باعث شده، هم اکنون تولید یک تن ماهیان سردآبی نیازمند حدود یک لیتر در ثانیه آب تازه ورودی است.
وی تصریح کرد: قبل از این، تولید یک تن از ماهیان سردآبی نیازمند 10 لیتر در ثانیه آب تازه ورودی بود
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان ادامه داد : در این روش طول دوره پرورش ماهی نیز از هشت ماه به شش ماه کاهش یافته و این مهم موجب صرفه جویی چشمگیر در میزان هدایت آب، از منابع آبی ،چاه، چشمه و رودخانه به مزارع شده است.
بورانی تاکید کرد: کمیت آب در رشد ماهی تاثیر گذار نیست، بلکه این آبزی از املاح موجود در آب، برای زیستن و رشد استفاده می کند.
وی خاطر نشان کرد: می توان خروجی آب را به مزارع کشاورزی هدایت و با این روش استفاده بهینه از آب را نیز برنامه ریزی کرد./ز