نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تعامل مجلس و دولت در اجرای هدفمندسازی یار‌انه‌ها گفت: تصمیم‌گیری درباره مصوبه هدفمندسازی با شورای نگهبان است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، حجت‌السلام محمدحسن ابوترابی‌فرد در جلسه علنی امروز سه شنبه (15 بهمن ماه) مجلس در پاسخ به تذکر محمدرضا تابش به استناد ماده 18 آیین نامه داخلی و اخطاری به استناد اصل 74 قانون اساسی٬ گفت: تجربه نشان داده در مواردی که مصوبه مجلس بر مکلف کردن دولت صراحت داشته تا لایحه‌ای در جریان بررسی بودجه را به مجلس ارائه کند شورای نگهبان به استناد اصل 74 قانون اساسی بر آن اشکال گرفته‌اند.
 
وی افزود: در هیئت‌رئیسه درباره مصوبه جایگزین تبصره هدفمندی بحث شد و دوستان اتفاق نظر داشتند با توجه در این مصوبه تصریح نشده تا دولت لایحه ارایه کند و آمده اقدامات قانونی را در این جهت انجام دهد لذا زمینه برای اینکه این اخطار را وارد بدانیم فراهم نیست.
 
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در اینگونه موارد مدیر جلسه حداکثر اختیاری که دارد این است که می گوید اخطار وارد است و همکاران باید رأی‌شان را اعلام کنند، اگر صحن علنی اخطار را وارد دانست، موضوع از دستور خارج می شود و الا مواردی هست که دوستان بر امری اصرار دارند و تصمیم گرفته می‌شود٬ یا شورای نگهبان مخالف قانون اساسی می‌بیند که به مجلس ارجاع می‌دهد و مجلس هم طبق روال خود یا آن را اصلاح می‌کند یا به مجمع ارجاع می‌دهد.
 
ابوترابی‌فرد با بیان اینکه در مواردی ممکن است برخی اخطارها وارد باشد و شورای نگهبان قایل به آن اخطار نباشد اظهار داشت: مصوبه هدفمند سازی یارانه‌ها تقدیم شورای نگهبان می‌شود و شورا نیز با توجه به اخطار شما و آقای مصباحی مقدم و سیاست‌های شورا درباره موضوع تصمیم می‌گیرد.

ابوترابی‌فرد هماهنگی و تعامل مجلس و دولت در مسائل مهم کشور از جمله هدفمندسازی یارانه‌ها مورد تأکید است تصریح کرد: در موضوع هدفمندسازی یارانه‌ها نشست مشترکی به دعوت دولت برگزار شد و در آن جلسه دیدگاه‌های متفاوتی از سوی نمایندگان مطرح شد.

نماینده مردم تهران ادامه داد: برخی از نمایندگان در بحث هدفمندسازی یارانه‌ها برادامه مسیر کنونی اصرار داشتند و برخی هم معتقد بودند که در پرداخت منابع هدفمندسازی یارانه‌ها کسری داریم و پرداخت‌ها نباید بیشتر از منابع باشند و نظر برخی نیز مطابق پیشنهادی بود که دولت ارائه کرد، لذا امیدواریم با تعامل منطقی بین دولت و مجلس و نگاه مشترک بتوانیم منابع عظیم انرژی را به عنوان سرمایه پایدار و مولد حفظ کنیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نگاه این است که با مدیریت و هماهنگی کامل از قاچاق حتی یک قطره از این سرمایه ارزشمند از کشور جلوگیری کنیم و قطعا در مدیریت قاچاق سیاست های قیمتی مؤثر خواهد بود، نگاه مشترک دولت و مجلس این است که به کشور پاسدار محیط زیست مبدل شویم نه اینکه از منابع عظیم انرژی برای آلوده شدن محیط زیست استفاده کنیم.

وی افزود: آلوده شدن محیط زیست را دغدغه جدی مراکز استان‌ها است، لذا‌ ضمن جلوگیری از قاچاق باید منابع یارانه‌ها باید به نحوی توزیع شود که همه به میزان متعادل از آن بهره مند شوند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار