دستیار ایرانی کارلوس کی روش درباره وضعیت تیم ملی فوتبال ایران و نحوه آمادگی تیم ملی و همچنین دیگر موارد به نکاتی اشاره کرد.

به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، امید نمازی درباره نحوه آماده سازی تیم ملی برای حضور در جام جهانی 2014 برزیل گفت: مهمترین نکته این است که با آمادگی کامل وارد جام جهانی شویم. البته اختلاف سطح بین فوتبال ایران و حریفانش در جام جهانی وجود دارد که با این اختلاف سطح انتظار نتیجه گرفتن، سخت به نظر می رسد. اما تمام هدف کادرفنی این است که نتایج آبرومندانه ای بگیریم و همانطور که با راهیابی به جام جهانی، برای فوتبال ایران افتخاری کسب کردیم در جام جهانی هم افتخاری دیگری را برای فوتبال ایران رقم بزنیم و این اتفاق زمانی می افتد که با آمادگی کامل وارد این مسابقات شویم.

وی ادامه داد: هماهنگ کردن بازیکنان زمان می برد. در برخی از دیدارهای تیم ملی به دلیل اینکه تیم ملی زمان کافی برای آمادگی نداشت در بازیهایش هماهنگی زیادی دیده نمی شد. در جام جهانی باید خط دفاعی، هافبک های دفاعی و هافبک های نفوذی و مهاجمان با هم هماهنگ باشند و در همه این بخشها طبق توصیه های فنی کارلوس کی روش کار تیمی را بخوبی انجام دهند. رساندن آمادگی جسمانی بازیکنان به حد استاندارد بدون داشتن زمان کافی میسر نیست و از لحاظ علمی نمی شود با دو هفته کار کردن آنها را آماده کرد. رسیدن به آمادگی جسمانی مناسب، نیاز به بیش از 2 هفته زمان است تا آمادگی بازیکنان را به استاندارد برسانیم. در جهان بازیکنان در هر بازی 12 تا 14 کیلومتر دوندگی دارند اما در لیگ برتر فوتبال ایران، این دوندگی پایین تر است و عددش حول و حوش 8 کیلومتر است. علاوه بر این، بازیکنان باید قابلیت مبارزه در درون زمین را داشته باشند و هم از نظر تکنیکی و هم از نظر تاکتیکی، روحی و جسمانی به آمادگی برسند و باور داشته باشند که می توانند مبارزه کنند. باز هم تاکید می کنم که همه اینها نیازمند این است که زمان کافی داشته باشیم و کی روش هم اصرار دارد که بازیکنان را زودتر آماده کند. ضمن اینکه بازیهای دوستانه هم می تواند از لحاظ روحی و روانی و خود باوری کمک زیادی به فرایند هر چه بهتر آماده شدن تیم ملی کند.

امید نمازی درباره مقایسه بین فوتبال ایران و فوتبال کشورهای تراز اول فوتبال جهان گفت: مطمئنم که تمامی کارشناس ها موافق تفاوتهای فوتبال ایران و کشورهای تراز اول  فوتبال جهان هستند سطح دوندگی و آمادگی فوتبالی در اروپا در حدی است که بازیکنان آنها می توانند دو هفته قبل از جام جهانی هم با یکدیگر هماهنگ شوند. مساله مهم این است که ما به اندازه کافی برای آماده کردن از لحاظ جسمانی وقت نداریم. مصدومیت در فوتبال ایران به مراتب بیشتر از فوتبال اروپاست و بازیکنان آمادگی کامل ندارند در حالیکه بازیکنان باید در تمرینات باشگاهها آماده شوند. به عنوان مثال اگر در اروپا و در10 روز، سه بازی هم انجام دهند، سیستم جابجایی بازیکن دارند و در بازی بعدی به بازیکنانشان استراحت می دهند اما در فوتبال ایران، بازیکنان بازی پس از هر بازی، دوباره در زمین هستند و همین باعث می شود تا بدنشان افت کند و مصدومیت هایی پیش بیاید.
 


دستیار ایرانی تیم ملی درباره لغو اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی گفت: این کمپ در آفریقای جنوبی لغو شده است و حالا باید به فکر کمپ جایگزین باشیم . مطمئنا با لغو این کمپ دچار دردسر می شویم چرا که پس از پایان لیگ برتر، باید بیشتر به فکر ریکاوری، طراوت و شادابی و آمادگی جسمانی باشیم. ما برای پس از 22 فروردین برنامه ریزی کرده بودیم اما این شرایط پیش آمده است، علاوه بر اینکه باید به فکر کمپ جایگزین باشیم، رفتن بازیکنان به لیگ های عربی هم مشکل جدیدی را برای کادر فنی تیم ملی ساخته است. ما نمی دانیم که دقیقا کی می توانیم جواد نکونام، پژمان منتظری و مجتبی جباری را در اختیار داشته باشیم. ولی سوال اصلی این است که حتی اگر این اردو را لغو کنیم، از کجا می خواهیم 3 یا 4 تیم آفریقایی پیدا کنیم که از برنامه های ما حمایت شود و با آنها بازی دوستانه انجام دهیم؟

نمازی درباره تفاوت رقابتهای جام جهانی و لیگ قهرمانان آسیا گفت: جام جهانی در جهان یک تورنمنت بی همتاست و می توانم بگویم که کاملا تک است. هیچ رقابتی از لیگ های حرفه ای فوتبال جهان، بسکتبال، لیگ جهانی والیبال و حتی المپیک با جام جهانی فوتبال قابل مقایسه نیست. این را می شود از پوشش  رسانه ای مسابقات و بینندگان میلیاردی جام جهانی در سراسر جهان به راحتی درک کرد و می شود فهمید که چقدر جام جهانی با اهمیت است. وقتی در یک تورنمنت سطح بالا شرکت می کنید، گرفتن نتایج قابل قبول هم می تواند یک موفقیت نسبی تلقی شود. مطمئنا لیگ قهرمانان آسیا بازیهای مهمی است. صحبتی که کی روش از ابتدای فصل انجام داده این است که چرا نمی توانیم لیگ قهرمانان آسیا را به عنوان یک فرصت برای پیشرفت و توسعه برای بازیکنان جوان تیم ها تلقی کنیم. بازهم یادآوری می کنم که یک سال قبل در غرب آسیا شرکت کردیم و کی روش این کار را انجام داد. کاری که او به عنوان مربی که بیشترین تجربه بین المللی را دارد، کرد این بود که اعتبار خود را در رقابتهای غرب آسیا خرج کرد تا بتواند فرصتی را به بازیکنان جوانی مثل مسلمان، صادقیان، خانزداده، یعقوب کریمی، حامد لک، رضا حقیقی و محمد مهدی نظری و دیگران بدهد. حال باید نگاه کنیم که تمام بازیکنانی که کی روش آنها را به کار گرفت و برای توسعه فوتبالشان به تیم ملی دعوت کرد، کجا هستند؟ و سوال این است که چرا مربیان لیگ ایران نمیتوانند اینکار را برای توسعه فوتبال ایران انجام دهند و از سوی دیگر در بازیهای دوستانه  مثلا مقابل عمان به همان بازیکنان جوان اجازده داد به میدان بروند و کی روش جسارت این را داشت که به 25 بازیکن ایرانی اجازه دهد که برای اولین بار پیراهن مقدس تیم ملی ایران را بر تن کنند و حال نوبت فوتبال ایران است که به جوانان خود اجازه دهد در یک تورنمنت بین المللی آسیایی به میدان بروند.

وی در پایان گفت: برای حضور قدرتمند در جام جهانی باید سرمایه گذاری کرد و باید حمایتهای مالی به خوبی برای تیم هایی که می خواهند نمایش خوبی داشته باشند، صورت پذیرد. من فقط تیم ملی آلمان را مثال می زنم که فدراسیون فوتبال این کشور زمانی که متوجه شده در شهری که بازی می کند، امکانات مورد نیاز و ایده آلش فراهم نیست، می رود و در آن منطقه کمپ و حتی هتل اختصاصی می سازد. این کار یک سرمایه گذاری برای فوتبال آلمان است، آنها با یک تیر، دو نشان می زنند، هم می توانند برای مسابقات المپیک ریودوژانیرو آینده نگری کنند و تیم های مختلف ورزشی شان را به این کمپ بفرستند تا برای المپیک آماده شوند و هم اینکه کمپ را اجاره دهند و یا حتی بفروشند و از آن درآمد زایی کنند ضمن اینکه تیم ملی آلمان در مسابقات جام جهانی بهترین شرایط را برای آماده سازی خواهد داشت و این دقیقا سطحی از رقابت است که ما در آن حضور داریم. البته برای افرادی که دائما اعتراض می کنند که چرا کی روش بسیاری از زمانها در خارج از کشور حضور دارد باید بگویم دستاورد این سفرهای وی این بود که ما توانستیم کمپی که بسیاری از کشورهای تراز اول فوتبال جهان به دنبال آن بودند را در اختیار تیم ملی قرار دهیم.
 
انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار