موسوی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری؛ با اشاره به ضرورت افزایش میزان تولید گوشت سفید از تولید بیش از 15 میلیون قطعه جوجه یکروزه در این شهرستان خبر داد.
وی گفت: در راستای افزایش تولید گوشت سفید در 9 ماهه سال جاری بیش از 15 میلیون قطعه جوجه یکروزه در کارخانه جوجهکشی گهرباران شهرستان میاندرود تولید و با هدف جوجهریزی به مرغداریهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندرود همچنین از تولید سالانه بیش از 7 هزار و 800 تن گوشت سفید در 69 واحد تولید مرغ گوشتی این شهرستان خبر داد.
موسوی افزود: در راستای ارتقا دانش و آگاهی بهرهبرداران بخش کشاورزی، یک دوره کلاس آموزشی مهارتی زراعت گندم با شرکت 32 نفر از کشاورزان گندمکار و کارشناسان ناظر شهرستان میاندرود برگزار شد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندرود همچنین از نظارت کارشناسان بخش خصوصی بر 5 هزار هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.