مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاین با بیان اینکه 750 زعفران کار در اجرای این طرح مشارکت کردند گفت: در این طرح با حضور نمایندگان مراکز بهداشت و جهادکشاوری،کد اختصاصی بر روی بسته های زعفران درج شدکه حاوی مشخصات کشاورز، روستا ، شهرستان و استان محل تولید است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ 

رئوفی کاهش آلودگی میکروبی و افزایش کیفیت از جمله رنگدهی را از مزایای اجرای این طرح عنوان کرد.

وی افزود: با شناسنامه دار کردن زعفران،این محصول هر کیلوگرم 250 تا 400 هزار تومان بیشتر از قیمت رایج فروخته می شود.

امسال 13 تن و 500 کیلوگرم زعفران در4 هزار و287 هکتار سطح زیر کشت در شهرستان قاین برداشت شد که نسبت به پارسال 23 درصد افزایش عملکرد دارد.

همچنین این میزان تولید 18 میلیون دلار ارز آوری داشته است ./ش ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.