غرب‌زدگی، برنامه‌ای است كه از سوی كشورهای استكباری با هدف استحاله فرهنگی دنبال می‌شود كه با تغيير اهداف مسلمانان و به حاشيه كشاندن بتواند مسير پيشرفت و وحدت جهان اسلام را به نفع خود تغيير دهد که در اصل بتواند از اين طريق مردم جهان اسلام را به بردگی بکشاند و تحقق اين امر را با القای بی‌دينی به عنوان تجدد می‌توان ديد.

به گزارش خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران؛ روزگاری است که در تمامی محافل صحبت از جريانی به نام غرب‌زدگی است که از چند نسل قبل برنامه آن پايه‌ريزی شده‌‌ است.
 
اساس غرب‌زدگی در ايران و جهان ريشه در استعمار دارد جريانی که تمامی عرصه‌ها اعم از اجتماعی، اقتصادی،مذهبی ، فکری، شغلی، تفکر زندگی و غيره را تحت‌الشعاع قرار داده است و تنها برای انحراف از اسلام و تضعيف باور دينی و مهم تر از همه رويی‌گرداندن از منجی بشريت و به طور كلي مسيری که در آن رنگ و بوی خدايی داشته باشد، برنامه‌ريزی شده است.

 

غرب‍‌زدگی برنامه‌ای است از سوی خود غرب که بسيار دقيق سازماندهي شده تا با تغيير اهداف مسلمانان و به حاشيه كشاندن بتواند مسير پيشرفت و وحدت جهان اسلام را به نفع خود تغيير دهد که در اصل بتواند از اين طريق مردم جهان اسلام را به بردگی بکشاند .
 
در اين گزارش به سير ايجاد تفکر غربی و غرب‌زدگی پس از انقلاب به تاثيرات برجای گذاشته آن همچنين جايگزين آن که خود موج جديدی به نام فرقه‌گرايی است می‌پردازيم.
 
فرهنگ‌سازي غربي از طريق وسيله‌هاي ارتباط جمعي

فریاد یک دست الله اکبر، لبیک به مردی که تجلی عشق به خدا و اسلام بود و انقلاب برای اسلام و پس از آن جهاد برای ناموس، وطن، همچنین شهادت در راه خدا و عشق حسینی در جنگ ۸ ساله این‌ها همه از توان تحمل غرب خارج بود.

در نتیجه غرب در صدد تخریب آن بر آمد و با به کار‌گرفتن رسانه‌های جمعی و از طریق پخش فیلم و برنامه‌ها بی‌پرده جنسی، شهوت‌برانگیز و غیر اخلاقی که نتیجه‌ای جز بی‌‍بند و باری، بی‌حیایی، مشوش شدن ذهن جوان و خانواده ندارد و با فرهنگ‌‍سازی استفاده غلط از اینترنت و نشان دادن دنیای غرب در کادری غیر واقعی، دو راهی و درگیری ذهنی‌ای را به وجود آورده که خود زمینه‌ای برای پیش‌برد نقشه‌های دیگر است.



دشمنی غرب با ادیان آسمانی و به خصوص اسلام، موضوع تازه‌ای نیست و سالیان سال است که در فیلم‌های هالیوودی و غیر هالیوودی شاهد تاخت و تاز و توهین آن‌ها به این دین مقدس و پاک هستیم و حال این موضوع را در بازی‌های کامپیوتری و غیره می‌بینیم که با سر گرم کردن جوانان و باطل‌کردن زمان روزمره آنان سعی بر القای مفاهیم مد نظر خود را دارند.





ترويج كسب درآمد حرام
    
هنگامی که مال حرام را در زندگی و وجود و گوشت انسان وارد شود، به طور قطع روی روان آدمی و اعتقادات او تاثیر گذار خواهد بود و او را بی‌پروا کرده و حیا را از وی گرفته همچنین جسارت گناه را در عمل نهادینه می‌‍کند، بنابراین بستری آماده می‌شود که با ارائه یکسری الگوهای خوش آب و رنگ از سوی غرب که مردم از اصل خود روی گردانند.

 

و استکبار از هر راهی استفاده می‌کند تا اسلام و ایران را از وحدت و مسیر انقلاب دور کند بنابراین با اتخاذ برنامه‌های ریز و دقیق پایه‌ها‌ی اعتقاد و اصول اسلامی را نشانه گرفته است از جمله ترغیب به کسب در آمد حرام به شیوه‌های مدرن همانطور که خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرمایند: َ‍ «وَتَرَی کَثِیرًا مِّنْهُمْ یُسَارِعُونَ فِی الإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَأَکْلِهِمُ السُّحْتَ لَبِئْسَ مَا کَانُواْ یَعْمَلُونَ» «و بسیاری از آنان را می‌بینی که در گناه و تجاوز و خوردن حرام شتاب می‌کنند، راستی چه بد است آنچه انجام می‌دهند!»

همچنین امام صادق (ع) با اشاره به اینکه حرام‌خواری را یکی از نشانه‌ها ظهور است می‌فرمایند:: «امرار معاش مردم از راه کم فروشی به دست خواهد آمد. حرام در میان مردم فراگیر می‌شود. مردم به سوی آن می‌شتابند و به آن افتخار می‌کنند. کسی که در پی کسب مال حلال است ملامت می‌گردد و کسی که طالب مال حرام است، بزرگ و محترم شمرده می‌شود.»
 
 همچنین شرکت‌های هرمی که با روانشناسی‌های مرموز سعی دارند تا جوهره کار را از مردم بیرون ببرند و بنای این شرکت‌ها شانس است، پیامبر گرامی (ص) در این رابطه فرمود: «آن کس که بار زندگی را بر دوش دیگران بیندازد از رحمت خدا دور است»


 

این مؤسّسات به ظاهر اقتصادى که‌گاه چهره واقعى خود را زیر پوشش‌هاى ایجاد اشتغال یا تخصیص قسمتى از درآمد خود به مراکز خیریه پنهان مى‌کنند مؤسّسات مرموز و خطرناکى هستند که کار آن‌ها شبیه به نوعى قمار یا لاتار است که کلاه از سر عدّه زیادى برمى دارند و بر سر عده معدودى مى گذارند و قسمت عمده درآمد را خودشان مى برند و غالباً به خارج منتقل مى کنند بى آنکه هیچ گونه کار مثبتى انجام داده باشند و عمل آن‌ها مصداق بارز «اکل مال بباطل» است که قرآن مجید با صراحت از آن نهى کرده است.
  
هدف‌گيري زنان مسلمان به عنوان کانون عفاف و خانواده در راستاي تخريب زنان

 
با توجه به ارزش والایی که اسلام برای زن قائل است و حقوقی که برای او تعیین کرده، تا با پرورش فرزندانی در بستر اسلام بتواند جامعه‌ای سالم تشکیل دهد.

 


بدیهی‌ است دشمنان اسلام درصدد تخریب این امر برآیند و با دورزدن مفاهیم جایگاه زن، حق و حقوق او، وی را دچار سرگردانی کرده و با نشان دادن زن با رنگ و لعابی دیگر و با مغالطه کاری در این زمینه فرهنگ بی‌حجابی را به عنوان آزادی، فاصله گرفتن از دین و قوانین به عنوان متجدد بودن و قدرت اختیار داشتن القا کنند در نتیجه با استفاده از نگاه ابزاری به زن و اولویت قرار دادن مسائل جنسی، بنیان خانواده را متلاشی کنند، بنابراین این غرب زدگی را امروزه می‌توان در نوع پوشش غربی که مظهر خودنمایی برای جلب توجه است، مشاهده کرد.

در این میان با توجه به نقش پر رنگ زنان در شکل‌گیری نگرش اسلامی و دینی در بین اعضای خانواده کلیه برنامه ریزی‌ها و تلاش‌ها را در جهت برداشتن پرده‌های عفاف و حجاب در بین زنان آغاز نمودند و در این راه از حمایت‌های بی‌خردانه رضاخان بهره‌ برداری نموده و راه را جهت احیای سنت‌های اصیل اسلامی و دینی بستند.
 
و اگر زن در جامعه عفاف خود را از دست بدهد و همه هم و غم خود را در جلب توجه و ظاهرسازی قرار دهد، سبب بی‌توجهی به خطوط قرمز و تربیت نادرست فرزندان از دیدگاه اسلام می‌شود.
 
استراتژی‌های دشمن در این رابطه ابهام زایی در اصل پوشش، واردات مدهای غربی و مانند آن به ویژه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در جریان ناتوی فرهنگی حجاب را با چالش‌هایی جدی مواجه ساخته است.

 

از عوامل ذکر شده در مطالب بالا به عنوان غرب‌زدگی می‌توان یاد کرد که باعث جلوگیری از پیشرفت و دورشدن از دنیای علم و آرامش روانی و دین است که به طور کلی در روند تکامل جامعه تاثیر می‌گذارد، اما می‌توان با این غرب زدگی به لطف خداوند و آگاهی دادن به مردم از هجمه آن کاست، بنابراین می‌توان گفت هدف غرب از این برنامه ریزی‌ها و به تصویر کشیدن این دنیای رنگی پوشالی به مردم آن‌ها از خدا دور کند و جهان اسلام را از وحدت و پیشرفت بیاندازد.

بخش دوم اين گزارش را در روزهاي آينده دنبال كنيد...

گزارش: هدیه آقاپور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۸ ۱۵ آذر ۱۳۹۶
باتشکر
آخرین اخبار