دومين نشست كارگروه مشترك رسانه ملي و سازمان حفاظت محيط زيست با حضور مديران و كارشناسان اين دو نهاد روز دوشنبه 7 بهمن در معاونت صداي رسانه ملي تشكيل شد.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي صدا، سلسله نشست‌هاي دوره‌اي كارگروه مشترك رسانه ملي و سازمان حفاظت محيط زيست به منظور ارتقاء شرايط زيست محيطي و فرهنگ سازي در حوزه محيط زيست با حضور مديران و كارشناسان اين دو نهاد دوشنبه 7 بهمن ماه در سالن جلسات ساختمان شهداي راديو برگزار شد.

محمد حسين صوفي معاون صداي رسانه ملي كه رياست اين كارگروه مشترك را نيز برعهده دارد، ضمن تشكر از تشكيل اين كارگروه، لزوم فرهنگ سازي در امر حفاظت و صيانت از منابع زيستي كه سرمايه هاي باارزش دنياي امروز و ميراثي گران بها براي نسل هاي آينده هستند را ضروري دانست.

لزوم بسيج عمومي براي حفاظت از محيط زيست
صوفي تاكيد كرد: توجه به محيط زيست فقط وظيفه يك سازمان نيست، همه سازمان ها، نهاد ها و اشخاص حقيقي و حقوقي كشور وظيفه دارند تا با يك بسيج عمومي از محيط زيست و منابع طبيعي حمايت نمايند.

معاون صداي رسانه ملي افزود: صدا و سيما نيز به عنوان دانشگاه عمومي با توليد برنامه هاي متنوع و گسترده به صورت مستقيم و غير مستقيم به مقوله محيط زيست مي پردازد و تلاش مي كند ضمن تبيين شرايط زيستي سالم در يك كشور به ترويج و اشاعه فرهنگ حفاظت از محيط زيست و منابع طبيعي بپردازد.

صوفي با اشاره به برنامه هاي رسانه در حوزه محيط زيست تاكيد كرد: شبكه هاي راديويي و تلويزيوني علاوه بر توليد برنامه هاي متنوع در حوزه محيط زيست،  با برگزاري جشنواره هاي گوناگون به مقوله حفاظت از محيط زيست و ترويج و تبليغ اين فرهنگ عمومي كمك مي‌كند. 

به گفته معاون صداي رسانه ملي و رييس كارگروه مشترك سازمان حفاظت محيط زيست و سازمان صدا و سيما، فرهنگ سازي علاوه بر رسانه ها بايد در مدارس نيز صورت بگيرد، زيرا تا زماني كه فرهنگ سازي در كودكان نهادينه نشود در بزرگسالان نمود نخواهد يافت.

صوفي بهره گيري از ظرفيت هاي نهادهاي مختلف در فرهنگ سازي حوزه محيط زيست را ضروري دانست و خاطر نشان كرد: صدا و سيما تمام توان رسانه اي خود را براي حمايت از ميراث ارزشمند زيست محيطي كشور به كار مي گيرد اما نيازهاي جامعه فراتر از اين است و بايد تمام سازمان ها و ارگان  از اعتبارات تبليغي و فرهنگي خود براي فرهنگ سازي در اين خصوص استفاده كنند.

حفاظت از محيط زيست يك مطالبه عمومي
وي تاكيد كرد: هماهنگي ميان دستگاه هاي اجرايي، متوليان، دست اندركاران وبرنامه ريزان در امر محيط زيست مي تواند ضمن كاهش روند تخريب محيط زيست و آلودگي هوا به فراگير شدن فرهنگ حمايت از منابع زيستي كه يك مطالبه عمومي است، كمك مي‌كند.

معاون صداي رسانه ملي با اشاره به تعاملات مناسب ميان سازمان صدا و سيما و سازمان حفاظت از محيط زيست،  بر لزوم تداوم اين همكاري ها تأكيد كرد و برگزاري سلسله نشست هاي مشترك و راهبردي ميان اين دو سازمان و بهره گيري از توانمندي هاي علمي، تخصصي، كارشناسي و فني سازمان حفاظت  از محيط زيست و ظرفيت هاي رسانه اي سازمان صدا و سيما را در ارتقاي كمي و كيفي توليدات رسانه اي براي تحقق اهداف مشترك در حوزه "حفاظت ازمنابع طبيعي و زيست محيطي " موثر دانست و براي هر گونه تفاهم نامه همكاري اعلام آمادگي كرد.

در اين جلسه نمايندگان حوزه هاي سيما و صدا گزارشي از اقدامات و عملكرد تلويزيون و راديو را در حوزه محيط زيست ارائه نمودند.

بر اساس اين گزارش شبكه هاي يك، دو، چهار،قرآن و آموزش سيما با توليد حدود 500 ساعت برنامه تركيبي، گزارشي،مستند، مستند گزارشي، نمايش، تله فيلم، كليپ به ابعاد مختلف محيط زيست و مسووليت انسان در قبال حفظ آن پرداختند.

شبكه هاي راديويي نيز با توليد بيش از 22000 دقيقه برنامه در قالب هاي گوناگون  و همچنين انتشار نشريه علمي – تخصصي با موضوع "راديو و حفاظت از محيط زيست"در خصوص اهميت محيط زيست و ضرورت حفظ منابع طبيعي به توليد و پخش برنامه پرداختند.

طبق دستور رئيس سازمان صداوسيما رياست اين كارگروه با معاون صداي اين سازمان است كه نشان‌دهنده عزم جدي رسانه ملي براي پرداختن به موضوع حفاظت از محيط زيست از ابعاد گوناگون آن و به ويژه فرهنگ‌سازي در اين زمينه است. 

اين كارگروه به صورت ماهانه تشكيل مي‌شود و در آن وظايف تمامي شبكه‌هاي راديويي و تلويزيوني در حوزه محيط زيست مشخص و ابلاغ مي‌گردد.

انتهای پیام/ اس
برچسب ها: رادیو ، صدا ، رسانه ملی ، بسیج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار