میزان و نوع تولید آبزی به مقدار دسترس بودن و پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب بستگی دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت:  طی سال های اخیر براساس برنامه ریزی های انجام شده، افزایش تولید در واحد سطح با استفاده از انواع تجهیزات بومی، ارتقا یافته است.

بورانی افزود: پرورش لایه ای،استفاده بهینه از فضای موجود  و امکان صید ماهیان در ماه های مختلف سال باعث شده، هم اکنون تولید یک تن ماهیان سردآبی نیازمند حدود یک لیتر در ثانیه آب تازه ورودی است.

وی تصریح کرد: قبل از این، تولید یک تن از ماهیان سردآبی نیازمند 10 لیتر در ثانیه آب تازه ورودی بود

مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان  ادامه داد : در این روش طول دوره پرورش ماهی نیز از هشت ماه به شش ماه کاهش یافته و این مهم موجب صرفه جویی چشمگیر در میزان هدایت آب، از منابع آبی ،چاه، چشمه و رودخانه به مزارع شده است

بورانی تاکید کرد: کمیت آب در رشد ماهی تاثیر گذار نیست، بلکه این آبزی از املاح موجود در آب، برای زیستن و رشد استفاده می کند

وی  خاطر نشان کرد: می توان خروجی آب را به مزارع کشاورزی هدایت و با این روش استفاده بهینه از آب را نیز برنامه ریزی کرد.

 


برچسب ها: راندمان ، منابع ، آبی ، افزایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.