به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: طی سال های اخیر براساس برنامه ریزی های انجام شده، افزایش تولید در واحد سطح با استفاده از انواع تجهیزات بومی، ارتقا یافته است.
بورانی افزود: پرورش لایه ای،استفاده بهینه از فضای موجود و امکان صید ماهیان در ماه های مختلف سال باعث شده، هم اکنون تولید یک تن ماهیان سردآبی نیازمند حدود یک لیتر در ثانیه آب تازه ورودی است.
وی تصریح کرد: قبل از این، تولید یک تن از ماهیان سردآبی نیازمند 10 لیتر در ثانیه آب تازه ورودی بود
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان ادامه داد : در این روش طول دوره پرورش ماهی نیز از هشت ماه به شش ماه کاهش یافته و این مهم موجب صرفه جویی چشمگیر در میزان هدایت آب، از منابع آبی ،چاه، چشمه و رودخانه به مزارع شده است
بورانی تاکید کرد: کمیت آب در رشد ماهی تاثیر گذار نیست، بلکه این آبزی از املاح موجود در آب، برای زیستن و رشد استفاده می کند
وی خاطر نشان کرد: می توان خروجی آب را به مزارع کشاورزی هدایت و با این روش استفاده بهینه از آب را نیز برنامه ریزی کرد.