یک مربی کاراته با تاکید براینکه فرهنگ کاراته در اروپا و ایران متفاوت است، گفت: آرامش مهمترین مساله برای رسیدن به موفقیت است که در کاراته ایران بنابر دلایلی خاص این آرامش، به ندرت دیده شده است.

به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران وبه نقل از سایت فدراسیون کاراته "داریوش جعفری" يکي از کاراته کاهای سالهای گذشته کشورمان که هم اکنون در دانمارک به عنوان دکتر داروساز حضور دارد و در کنار آن مربیگری شیتوکای را در این کشور دنبال می کند اظهار داشت: در دانمارک و به طور کلی کشورهای اسکاندیناوی توجه زیادی به ورزش های رزمی نمی شود.
 
وی افزود: در دانمارک ورزش نخست هندبال و در ادامه اسکی مورد علاقه جوانان و مردم است ولی طی این سالها تلاش کرده ام تا کاراته کاهای خوبی را در باشگاه آماده کرده و تحویل کاراته دانمارک بدهم.
 
جعفری با اشاره به اینکه شور و اشتیاق جوانان ایران برای حضور در کاراته را نمی توان با کشورهای اروپایی مقایسه کرد، گفت: ایران پتانسیل بالایی دارد و این صحبت تمام بزرگان کاراته است. ولی کاراته ایران باید خود را با شرایط روز جهان وقف داده تا به سطح فرهنگ کاراته اروپا برسیم.
 
این مربی در پاسخ به این سوال که چرا کاراته ایران در چند سال گذشته از سطح اول جهان عقب مانده است؟ اظهار کرد: دلیل اصلی آن کاملا مشخص است. زمانیکه آرامش وجود نداشته باشد، نمی توان برنامه های خود را در فدراسیون و تیم ملی عملی کرد و این مساله ناخواسته تاثیر منفی بر روند حرکتی هر ورزشی خواهد گذاشت.
 
جعفری در عین حال تصریح کرد: هرچند در دانمارک زندگی می کنم اما اخبار کاراته ایران را به دقت دنبال کرده و تمامی مسابقات جهانی را از نزدیک تماشا می کنم. باید آرامش و ثبات وجود داشته باشد تا بتوان در مسیر موفقیت گام برداشت.
 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به اردوهای طولانی مدت اشاره کرد و گفت: هرچند در این اردوها، کادر فنی ورزشکار را در اختیار دارد اما خستگی و محیط تکراری نیز برای قهرمانان از نظر روحی مشکل ساز می شود. معتقدم باید در هر تیمی یک روانشناس ورزشی وجود داشته باشد.
 
این مربی عنوان کرد: البته در میادین بزرگ نقش داوران و نفوذ آنان نیز بسیار تاثیر گذار است و هرکشوری توان بیشتری در داوری جهانی داشته باشد اطمینان کنید که بهتر از توان خود نتیجه می گیرد.
 
جعفری در پاسخ به این سوال که تیم ایران چگونه می تواند به خوبی آماده حضور در پیکارهای جهانی شود، گفت: تیم ایران باید در کاراته وان به میدان برود. مسابقاتی که در هلند و آلمان برگزار می شود از سطح فنی بسیار خوبی برخوردار است و تمامی نفرات مطرح در آن حضور دارند.
 
این مربی ادامه داد: زمانیکه کاراته کاها در این رویدادهای معتبر شرکت کرده و چهره آنان برای داوران شناخته شود، در مسابقات جهانی به آنان راحت تر امتیاز و پرچم داده می شود.
 
جعفري در پايان خاطرنشان کرد: به طور مثال فرید حقیقی کاتای خوبی اجرا می کند اما به دلیل اینکه کمتر در کاراته وان ها به روی تاتامی می رود به وی پرچم داده نمی شود. باید بیشتر در مسابقات معتبر باشیم چراکه معتقدم این رویدادها از اردو و تمرین فایده بیشتری دارد.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار