وی ادامه داد: باید توجه داشت که فرآوردههای کشاورزی مثل میوهجات، صیفیجات و سبزیجات برای ورود به بازار نیاز به مجوز ندارند و این موضوع در تمام دنیا همین طور است وقتی در مورد برنج هم که در داخل کشت می شود، کنترل وجود ندارد و بعداز برداشت بسته بندی و وارد بازار فروش میشوند.
دیناروند به محصولات وارداتی اشاره و عنوان کرد: محصولت کشاورزی وارداتی در گمرک تحت کنترل بازرسی و نمونه برداری قرار میگیرند که در صورت آلودگی این محصولات اجازه خروج از گمرک به آنها داده نمیشود.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه نتایج بررسیها نشان داده که در سبزیجات آلودگی وجود دارد وعنوان کرد: آلودگی سبزیجات مربوط به وجود نیترات است و این به دلیل استفاده بیش از حد از کودهای نیترات دار است و آلودگی به سموم و فلزات سنگین در سبزیجات کمتر است.
وی با تاکید بر اینکه آلودگی در میوهجات مربوط به سموم دفع آفات است تصریح کرد: به منظور رفع آلودگی در محصولات کشاورزی قرار است از ابتدای سال 93 یک مطالعه جامع توسط "سازمان غذا و دارو" و آزمایشگاههای کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاهها تحت عنوان برنامه جامع کنترل آلایندهها در مواد غذایی به منظور بررسی آلودگی محصولات کشاورزی با جمع آوری 6 هزار نمونه انجام شود که منابع آن میتواند یک تصویر مناسب از میزان آلودگی سبزیجات نفاط مختلف به ما بدهند تا اقدامات لازم انجام گیرد.
انتهای پیام/