مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از تولید 162.65 کیلوگرمی زعفران در مزارع استان خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، "حجت‌الله شهبازی"، با اعلام این خبر، اظهار کرد: امسال 162.65 کیلوگرم زعفران از 48.3 هکتار سطح زیرکشت تولید شده، به طوری که عملکرد در هکتار 3.8 کیلوگرم در هکتار بوده است.

وی ادامه داد: سال گذشته نیز از 42.3 هکتار سطح زیرکشت 138.4 کیلوگرم زعفران تولید شده، به طوری‌که عملکرد در هکتار 3.74 کیلوگرم در هکتار بوده است.

شهبازی با بیان اینکه سال گذشته 175 مزرعه در همدان زعفران کشت می‌کرد، تصریح کرد: امسال این تعداد به 200 مزرعه ارتقاء یافته است و بیشتر در ملایر، همدان و رزن کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه بخشی از زعفران تولیدی در استان مصرف می‌شود، اعلام کرد: غالب زعفران تولیدی استان به صورت بسته بندی و خام به سایر نقاط کشور صادر می‌شود، به طوری‌که پس از رفتن به قائنات به سیستم توزیع زعفران کشور می‌رود.

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
برچسب ها: زعفران ، همدان ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.