به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ به گفته بهجو مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان از کل لیموی تولیدی جهرم ده درصد بعد از فرآوری به صورت لیموی عمانی به بازار مصرف عرصه می شود.
وی ادامه داد: در جهرم سالانه 75 هزار تن محصول لیمو ترش بدست می آید که بخشی از آن به لیموی عمانی تبدیل می شود.
لیمو ترش پس از قرار گرفتن در حرارت نور آفتاب در دستگاه بخار حرارت داده شده و پس از خشک شدن تبدیل به لیموی عمانی می شود.
لیموی عمانی بعنوان چاشنی غذا بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد.
انتهای پیام/