به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،پیام نوزاد اظهار داشت: تاکنون نسبت به اجرای طرح پزشک خانواده شهری در استان اقدام نشده است، زیرا منابع مالی مورد نیاز برای اجرای این قانون تخصیص نیافته و هماهنگیهای لازم نیز با سایر دستگاههای ذیصلاح انجام نگرفته است.
وی ادامه داد: با وجودی که در آذربایجان غربی به ویژه ارومیه زیرساختهای مورد نیاز حتی بهتر از سایر استانها فراهم بود ولی نسبت به اجرای این طرح اقدام نشد، هر چند که اقدامات مقدماتی در این زمینه از جمله بررسی آمارها و مطالعات سختافزاری به قدر کافی انجام گرفته بود.
نوزاد به اجرای طرح پزشک خانواده روستایی در تعدادی از روستاهای اطراف ارومیه از سال 1384 اشاره کرد و بیان داشت: اجرای این طرح با جدیت کامل و توام با پشتکار فراوان در تعدادی از روستاهای مرکز استان در چند سال گذشته آغاز شده و با وجود نواقص فراوان برکات زیادی را هم به دنبال داشته است.
عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی ارومیه به معضل کمبود پزشک درراستای اجرای موفق این طرح در روستاها اشاره کرد و بیان داشت: بنا بود که تعدادی از این مراکز با پنج نفر پزشک مدیریت شده و به مردم خدمات لازم در حوزه بهداشت و درمان ارائه شود، ولی به دلیل کمبود نیروی انسانی تعدادی از این مراکز فقط با دو نفر پزشک اداره میشود.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه اصلی یک پزشک ویزیت بیماران نبوده و پزشکان علاوه بر حوزه درمان باید در راستای پیشگیری، پژوهش، فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز برای بهداشت جسم و روان نیز گام بردارند، اظهار داشت: متاسفانه به دلیل کمبود نیرو اغلب مراکز بهداشت استان ما به سمت درمانگرایی سوق یافتهاند.
انتهای پیام/م