طب فیزیکی با ارائه روش‌های مختلف توان بخشی به بیماران و نیز افراد دارای ناتوان و معلولیت فیزیکی و شناختی در تمام سنین به صورت سرپایی یا بستری می‌پردازد.

صدیقی پور عضو هیات علمی گروه توانبخشی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: رشته طب فیزیکی و توان بخشی یکی از رشته های تخصصی پزشکی بالینی می‌باشد که به پیشگیری، ارزیابی، تشخیص و درمان بیماری‌ها، اختلالات و ضایعات سیستم اسکلتی، عضلانی عصبی می‌پردازد.

وی ادامه داد: این تخصص با استفاده از روشهای طب الکترودپاگنوزیس، تزریق‌های تشخیصی و درمانی، روشهای دارویی و فیزیکی( ورزش‌های درمانی، موالیته‌های درمانی  به تشخیص و تجویز روشهای مختلف درمانی و توان بخشی به بیماران دچار وضعیتهای دردناک و شرایط محدود کننده عملکرد و ناتوان کننده می‌پردازد و به جلوگیری از عوارض ناشی از معلولیت‌ها تاکید دارد.

صدیقی پور تصریح کرد: متخصص این رشته باید قادر به تشخیص ، درمان و ارائه روشهای مختلف درمانی و توانبخشی نوین برای بیماری ها و ناتوانی های عصبی، اسکلتی، عضلانی ( ازجمله موارد ورزشی و شغلی) و ناتوانی سایر سیستم‌ها و اداره طولانی مدت بیماران معلول باشد.

وی در پایان اظهار داشت: متخصص طب توانبخشی باید بتواند رهبری و هدایت تیم ها توان بخشی چند رشته‌ای را برای ایجاد حداکثر بهبودی و ارتقاء عملکرد فیزیکی روانی، اجتماعی و شغلی در افرادی که توانایی آنها در اثر بیماری، تروما، نقص‌های مادر زادی، یا درد محدود شده را بر عهده بگیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: معلولیت ، تزریق ، درمان ، بیمار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار