هدایت گفت: افزایش آورده‌ی متقاضیان به نفع آنهاست كه باعث می‌شود واحدهای مسکن مهر هر چه سریعتر تکمیل شوند.

مهدی هدایت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه افزایش آورده متقاضیان مسکن مهر از سوی دولت به دلیل بالا رفتن قیمت مصالح ساختمانی در سال 91 بوده است، گفت: سال گذشته جهش قیمتی بسیاری به دلیل بالا رفتن قیمت دلار در مصالح ساختمانی رخ داد به گونه‌ای که قیمت میلگرد از 900 تومان به 2400 تومان رسید.
 
وی در ادامه افزود: بالا رفتن قیمت مصالح ساختمانی زمینه‌ساز بالا رفتن دو برابری قیمت مسکن‌های مهر شد.
 
مدیرعامل شهر جدید پردیس با بیان اینکه مسکن مهر برای پیمانکاران نزدیک نقطه صفر است، گفت: پیمانکاران مسکن مهر سود چندانی در ساخت و ساز این واحدها ندارند و بالا رفتن قیمت مصالح ساختمانی موجب متضرر شدن پیمانکاران می‌شود.

هدایت در ادامه اظهار داشت: دولت دو راهکار برای تکمیل واحدهای مسکن مهر ارائه داده که یکی از آنها خلع‌ید پیمانکاران و  جایگزین کردن پیمانکاران جدید است.

مدیر شهر جدید پردیس در ادامه افزود: جایگزین کردن پیمانکاران جدید نیازمند راهکارهای حقوقی است و همین امر نیازمند فرصت چهار ماهه است.
 
هدایت با اشاره به اینکه پیمانکاران جدید برای تکمیل واحدهای مسکونی قیمت قراردادها را چند برابر می‌کنند گفت: این امر به نفع متقاضیان نیست و زمینه ساز افزایش آورده از سوی متقاضیان می‌شود.
 
وی در ادامه تصریح کرد: پیمانکاران قبلی اگر هر متر مربع برای ساخت و ساز 50 هزار تومان می‌گرفتند پیمانکاران جدید این قیمت را به 150 هزار تومان می‌رسانند.
 
مدیرعامل جدید پردیس تهران توضیح داد: دولت برای همین امر مجبور است با پیمانکاران قبلی به نتیجه برسد و با افزایش قیمت واحدها و آورده از سوی متقاضیان واحدهای مسکن مهر را تکمیل کند.
 
هدایت در ادامه اظهار داشت: بنابراین افزایش قیمت از سوی متقاضیان تنها راهی است که موجب تسریع تکمیل واحدهای مسکن مهر می‌شود.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مردم باید صبور باشند و با افزایش آورده خود به شکل تکمیل واحدها باشند.
 
هدایت با اشاره به اینکه افزایش قیمت واحدهای مسکن مهر به نفع متقاضیان است گفت: هدف دولت از افزایش آورده متقاضیان تنها تحویل هر چه زودتر واحدهای مسکن است.
 
مدیرعامل شهر جدید پردیس با اشاره به اینکه اکثر متقاضیان واحدهای مسکن مهر میزان آورده خود را افزایش دهند گفت: این میزان آورده بستگی به پیشرفت فیزیکی پروژه دارد و به تناسب پیشرفت فیزیکی واحدها متقاضیان باید آورده خود را افزایش دهند.
 
وی خاطرنشان کرد: هر چه قدر از زمان قرارداد پیمانکار گذشته باشد متقاضیان باید آورده بیشتری را بدهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بهاره
۱۰:۳۶ ۰۵ بهمن ۱۳۹۲
من که یک زن سرپرست خانوارم چگونه می توانم افزایش قیمتها را جبران کنم ، خدا رو خوش میاد؟
Iran (Islamic Republic of)
بهزاد
۱۰:۳۳ ۰۵ بهمن ۱۳۹۲
آخه آقای هدایت ما که حقوقمان دو برابر نشده که بخواهیم چنین مبلغی را بیاوریم .یه فکر اساسی برای این کار بکنید ، خدا خیرتان بده
آخرین اخبار