وی با اعلام اینکه وام های قرض الحسنه ای که بانک ها به خانواده های نیازمند می دهند ، در زمینه اشتغال ، روند رو به رشدی داشته است، خاطرنشان کرد: تاکنون ، با این رویه توانسته ایم 140 هزار مورد اشتغالزایی با کمک مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در کشور ایجاد کنیم.
انواری با اشاره به اینکه6 هزار و 300 خانواده زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در کرمان به خود کفایی کامل رسیده اند ، افزود: هم اکنون این خانواده ها می توانند از یک زندگی عادی برخوردار باشند که این شیرین است.
وی اصل کار کمیته امداد امام خمینی(ره) را ایجاد سلامت و توانمندسازی خانواده دانست و خاطرنشان کرد: این امر موجب انسجام ، شکوفایی استعدادها و حرکت در صحنه ی عمل می شود.
انواری تصریح کرد: باید اقتصاد های خرد و کوچک را به اقتصادهای بزرگ کشور متصل کنیم .
وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) در طی سال های اخیر اقدام به راه اندازی فروشگاه ها و نمایشگاه هایی از کالاهای تولیدی مددجویان زیر پوشش این نهاد کرده است، گفت: این فروشگاه ها و نمایشگاه ها به علت کمبود اعتبارات فقط در تهران برگزار می شود ، در صورتی که این مجموعه آمادگی ایجاد این بستر را در همه ی استان های کشور دارد.
انواری یکی از راههای تامین اعتبار برای آبادانی روستاها را استفاده از هزینه زکات جمع آوری شده عنوان کرد و یادآور شد: می توان هزینه ی زکات جمع آوری شده در هر روستا را برای آبادانی آن روستا بکار برد.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) کشوربا اشاره به اینکه یکی از ویژگی های این نهاد اتصال و ارتباط گرفتن با مردم ، خیران و نیکوکاران است ،طرح اکرام ایتام را یکی از نمونه های بارز این ارتباط عنوان کرد.
انواری خاطرنشان کرد: برای نزدیک کردن حلقه ی ارتباط مردم با نیازمندان حدود300 تا 400 پایگاه کمک رسانی در مساجد راه اندازی کردهایم./ز