به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، سرهنگ مهدی قدمی با اعلام این خبر، افزود: در پی چندین فقره سرقت داخل خودرو در استان مراتب به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی ادامه داد: سارق در مکان خلوت با انتخاب خودروی که وسیلهای در آن نظرش را جلب میکرد، پس از بازکردن در خودرو آن را سرقت میکرد.
رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گفت: در ادامه با انجام اقدامات پلیسی سارق حرفهای و سابقه دار توسط عوامل گشتی کلانتری 20 حین ارتکاب جرم دستگیر و به پلیس آگاهی استان دلالت داده شد.
قدمی با بیان اینکه سارق به مواد مخدر اعتیاد دارد اظهار کرد: پس از دلالت وی به آگاهی تحقیقات تخصصی از وی آغاز شد و به 10 فقره سرقت داخل خودرو اعتراف و در نهایت به دست قانون سپرده شد.
این مقام انتظامی در پایان از رانندگان خواست، از پارک کردن خودرو در نقاط خلوت شهر و گذاشتن هر گونه وسیله بر روی صندلی خودرو و در معرض دید خودداری کنند.
انتهای پیام/م