اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهو به لحاظ درمانی فوق العاده و سرشار از نمک هاي معدني با خاصيت قليايي است؛ به همين سبب خون را تصفيه مي کند.
وی تشریح کرد: استفاده از کاهو به علت داشتن املاح فراوان بخصوص منگنز و روی براي جلوگيري از ريزش و سفيد شدن مو مفيد است.
نقشی ادامه داد: هر چه کاهو سبزتر باشد، ويتامين بيشتري دارد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: برگ هاي بيروني کاهو ارزش خوراکي بسيار دارد؛ زيرا اين برگها بيشتر در معرض نور آفتاب قرار دارد و نسبت به برگ هاي داخلي حاوي ويتامين بيشتر است.
وی اظهار داشت: سلولز موجود در کاهو حجم مواد داخل روده و حرکات روده را افزايش مي دهد که اين امر درمان يبوست را آسان ميسازد.
نقشی تاکید کرد: کاهو موجب افزايش گلبول هاي قرمز خون شده و آهن موجود در آن براي درمان کم خوني مفيد است./ز