به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،مریم پیغمبرزاده، مدیرعامل انجمن بیماران اماس استان مرکزی ، اظهار کرد: از هزار و 300 عضو انجمن، حدود هزار نفر آنها بانوان هستند.
وی در خصوص خدماتی که توسط انجمن به این بیماران ارائه میشود، گفت: مراکز فیزیوتراپی، کاردرمانی، یوگا و مهارتهای زندگی برای اعضاء در نظر گرفته شده است و افرادی که فاقد پوشش بیمهای باشند به بیمه معرفی شده، همچنین برای سهولت در دریافت خدمات نیز به دانشگاه علوم پزشکی، داروخانهها و آزمایشگاهها معرفی میشوند.
مدیرعامل انجمن بیماران اماس استان تصریح کرد: استان مرکزی در پنج سال گذشته تنها استان کشور بوده که با مساعدت بیمارستان ولیعصر(عج) داروهای اماس را به صورت نیمبهاء در اختیار بیماران قرار میدهد اما، در حال حاضر با توجه به مشکلات مالی و اعتباری بیمارستان، این امر هرازگاهی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه آمپولهای ایرانی به صورت رایگان در اختیار بیماران انجمن قرار میگیرد، عنوان کرد: خوشبختانه با مساعدتهایی که صورت گرفته است، MRI در بیمارستان امیرکبیر ویژه بیماران اماس رایگان انجام میشود، بستری بیماران در بیمارستان ولیعصر(عج) اراک نیز بدون دریافت هزینه صورت میگیرد و همچنین سه آزمایشگاه به صورت رایگان به بیماران خدمات ارائه میدهند.
پیغمبرزاده از آمادگی چندین پزشک عمومی برای ویزیت بیماران در محل و منطقه خودشان خبر داد گفت: چندین پزشک در اراک و شازند برای ویزیت رایگان بیماران اعلام آمادگی کردهاند.
وی اظهارکرد: کلاسهای مهارتهای زندگی و یوگا مخصوص بانوان بیمار است که البته کلاس یوگا به دلیل استقبال نکردن آقایان برای آنان برگزار نشده است. یک سالن ورزشی نیز در محل انجمن وجود دارد و ورود آن برای بانوان رایگان است، اما مورد استفاده قرار نمیگیرد، در حالی که تحرک و ورزش برای این بیماران بسیار مفید و مؤثر است، اما به این امر توجه نشده است.
مدیرعامل انجمن بیماران اماس استان یکی از مشکلات این بیماران را نبود استخر عنوان کرد و گفت: تلاشهایی صورت گرفت اما، متأسفانه موفق به همکاری استخرها برای استفاده بیماران نشدیم. بعد از درمان دارویی، اقداماتی مانند یوگا و استخر برای بهبود بیماران بسیار مؤثر است اما نتوانستیم استخری برای استفاده بیماران تهیه کنیم و مدیران استخرها همکاری لازم را نداشتند.
انتهای پیام/م