به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، سروش روحانی در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی ضمن تقدیر از همکاری بخشداران، خانههای بهداشت، دهیاران و شوراهای اسلامی در زمینه ثبت وقایع حیاتی با ثبت احوال، ایجاد امکانات مناسب و ثبت وقایع حیاتی در سریعترین زمان را ضروری دانست.
وی با اشاره با جمیت قابل توجه روستایی و مشکلات پیش روی ثبت وقایع در روستاهای دور و صعب العبور خواستار فراهم شدن شرایطی شد تا بتوان با حضور در این مناطق نسبت به ثبت وقایع اقدام کرد.
روحانی در خصوص افزایش جمعیت و ثبت وقایع حیاتی در کامیاران نسبت به مدت مشابه سال قبل عنوان کرد: برآوردها حاکی از آن است ولادت ها نسبت به سال گذشته 1.7 درصد کاهش و مرگ و میرها با ثبت 9 ماهه410 نفر کاهش 2.6 درصدی داشته، اما در بخش ازدواج تا پایان آذر 92 تعداد هزار و 198 واقعه ازدواج به ثبت رسیده که 2.6 درصد رشد داشته است.
فرماندار کامیاران تصریح کرد: جمعیت به عنوان سرمایهای انسانی همواره مطرح بوده و بهبود شرایط و بستر لازم برای ازدواج جوانان در ایجاد این سرمایه موثر است.
همچنین مدیرکل ثبت احوال استان کردستان نیز در ادامه گفت: براساس آمار جمعیت کامیاران نزدیک 110 هزار نفر با ترکیب جمعیتی 53 درصد شهری و 47 درصد روستایی است.
عبدالله خسرویزاده با اشاره به ایجاد 210 هزار سند آرشیوی در ثبت احوال کامیاران تصریح کرد: از نتایج مطلوب آرشیو الکترونیک اسناد، صدور شناسنامه افراد ساکن در سایر نقاط بوده و با این کار مشکلی برای صدور شناسنامه افراد غیر مقیم وجود ندارد.
وی از راه اندازی کارت ملی هوشمند در چهار شهرستان استان خبرداد و خاطرنشان کرد: اگر زیرساختهای لازم این کار در کامیاران فراهم شود، امکان صدور کارت ملی هوشمند در کامیاران نیز ممکن خواهد بود.
خسرویزاده یادآور شد: کارت ملی هوشمند به عنوان مقدمهای برای ورود به جامعه اطلاعاتی میتواند موجب توزیع عادلانه فرصتها، کاهش بسیاری از هزینههای دولت مردم و بنگاهها شوند، چرا که مزایای زیادی داشته و جایگزین خوبی برای سایر مدارک شناسایی است.
انتهای پیام/م