اطلاعات روی برچسب‌های مواد غذایی گویای واقعیتی هستند که باید با سیستم بدنی افراد و بیماری‌هایشان تطبیق داده شود.

شهرام رفیعی‌فر، مدیرکل آموزش ارتقای سلامت در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: انتخاب مواد غذایی توسط مردم و قراردادن این مواد در سبد غذایی روزانه خود می‌تواند موثر و گاها غیرموثر در زندگی افراد باشد.

وی گفت: اگر فرهنگ‌سازی انتخاب مواد غذایی با آگاهی صورت گیرد ورودی کار را سالم‌تر خواهد کرد.

رفیعی‌فر اظهار داشت: موادغذایی که برای سلامتی مفید نیستند، نمی‌تواند جایگزین مواد غذایی اصلی شود.

وی گفت: خواندن برچسب‌هایی که به روی مواد غذایی وجود دارند و دیدن آموزش‌هایی در کنار آموزش‌های دیگر گامی در جهت فرهنگ‌سازی مردم است.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا ، مواد ، سلامت ، بیماری ، سبد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.