امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: امروز در جهان اسلام تندروی و تکفیر بوجود آمده که علمای اسلام باید برای این امر فکری بکنند اما نکته‌ مهمی که باعث شده این مسائل پیش بیاید این است که دولت‌ها باید حقوق ملت خود را رعایت کنند و این کار با گفتمان انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، مولوی عبد الحمید، امام جمعه‌ اهل سنت زاهدان با حضور در بیست و هفتمین کنفرانس بیت المللی وحدت اسلامی که با عنوان قرآن کریم و نقش آن در وحدت امت اسلامی در سالن اجلاس سران برگزار می‌شد گفت: در شرایطی که دشمنان ما هرگز راضی نیستند مسلمانان در کنار یکدیگر باشند و آرزو می‌کنند که رودر روی یکدیگر بایستند، این کنفرانس یک نعمت بزرگ به حساب می‌آید و به همین خاطر باید از مقام معظم رهبری تشکر کنم چرا که ایشان در فکر عالم اسلام و وحدت امت اسلام هستند. البته راه اندازی مجمع تقریب از ابتاکارات ایشان است و مقام معظم رهبری همواره خواهان قرار گرفتن مسلمین در کنار یکدیگر هستند. 

وی تصریح کرد: ما مسلمانان باید به مشترکات خود چنگ بزنیم چرا که در تفکرات اسلامی اشتراکات فراوان از جمله قرآن، قبله  و اهل بیت رسول (ص) برای همه‌ی مسلمانان مشترک بوده و ما به خاندان رسول الله، فرزندانش، حضرت علی (ع) ، حضرت زهرا (س) و حسن و حسین (ع) عشق می ورزیم و محبت خاندان پیامبر جزء اعتقادات ما است.

امام جمعه‌ اهل سنت زاهدان اظهار داشت: به کلیه کشورهای اسلامی توصیه می‌کنم که اقلیت‌های خود را دریابند و بین آن ها با مردم تفاوتی قائل نشوند چرا که این کار دل ها را به یکدیگر نزدیک می‌کند.

وی ادامه داد: منظور جمهوری اسلامی ایران از وحدت این نیست که مساجد شیعه و سنی و مذاهب مختلف یکی شوند، چرا که ما باید به مشترکات چنگ بزنیم.

مولوی عبد الحمید افزود: به طور مثال اهل شیعه معتقد به عزاداری بوده و اهل سنت می‌گوید برای 3 روز عزاداری می‌کنند البته این‌ها همگی فتوا هستند و هرکس باید به فتوای خود عمل کند اما نباید به برادری ما ضربه بخورد.

وی بیان داشت: امروز در جهان اسلام تند روی و تکفیر بوجود آمده که علمای اسلام باید برای این امر فکری بکنند اما نکته‌ی مهمی که باعث شده این مسائل پیش بیاید این است که دولت‌ها باید حقوق ملت خود را رعایت کنند و این کار با گفتمان انجام می‌شود.

مولوی عبد الحمید ادامه داد: باید حرف مخالفین را گوش داد و دولت فراملی تشکیل شود چرا که علاج این امر حملات انتحاری، ترور و بمب باران نیست، چون خشونت، خشونت و جنگ، جنگ می‌آورد. به همین خاطر با سعه‌ صدر می‌توان راهکاری برای جلوگیری از این اقدامات فراهم کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار