به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، مهارتهای شهروندی کانونهای آموزشی تهران به به طور مختصر مشکات نامیده میشود درواقع یک جشنواره آموزشی و تدریجی است که با هدف الگوسازی، نشاط آفرینی، بررسی ظرفیتهای محلی و توانمندسازی اقشار مختلف جامعه در فعالیتهای آموزشی شهروندی در سطح 374 محله شهر تهران برگزار و فعالیت کانونهای علم و زندگی را به رقابت فرا خواند.
بینظیر سیاوشی مدیر اداره آموزرشهای شهروندی منطقه یک افزود: بیش از 32 هزار و 100 اثر هنری-فرهنگی از شمال تهران در سه بخش احترام به خود، استفاده بهینه از امکانات موجود و کمک به بهبود وضعیت به جشنواره مشکات رسید.
سیاوشی بیان کرد: جشنواره مشکات با هدف توسعه آموزشهای همگانی، ارتقای مهارتها و توانمندسازی شهروندان و همچنین ایجاد بستر مناسب برای مشارکت نهادهای مردمی و آحاد و اقشار اجتماعی در مدیریت شهری، دی محلات 26 گانه منطقه یک با جمع آموری بیش از 32 هزار و 100 اثر به پایان رسید.
سیاوشی در ادامه به تنوع فعالیتهای اداره آموزشهای شهروندی در راستای اجرای بهتر جشنواره مشکات اشاره کرد و گفت: فعالیتهای این جشنواره هم راستا با حضور مسئولین خانههای علم و زندگی و کارشناسان آموزشهای شهروندی نواحی دهگانه در جلسات پی در پی در معاونت اجتماعی و فرهنگی و نواحی در جهت تبلیغات و اطلاع رسانی در سطح محلات و مدارس این منطقه است.
سیاوشی به عناوین آثار ارسالی شهروندان در محورهای 12 گانه فرهنگ آپارتمان نشینی، فضای سبز شهری، سبک زندگی و الگوی مصرف اتوبوس و حمل و نقل عمومی، مترو حمل و نقل عمومی، تاکسی و حمل و نقل عمومی، محیط زیست شهری، پسماند و محله، شهر زیبا فرهنگ ترافیک، شهر و بحرانهای طبیعی، ایمنی و پیشگیری از حوادث شهر و در قالبهای نقاشی، عکاسی، خاطره، داستان کوتاه، تصویربرداری کاریکاتور، ایده خلاقانه و پوستر آموزشی اشاره کرد.
سیاوشی در پایان اظهار داشت: جشنواره مشکات به مرحله داوری موضوعی اولیه خود رسیده است در حال حاضر دبیرخانه جشنواره مشکات در حال جمع آوری و تفکیک آثار است به عبارت دیگر ابتدا آثار ارائه شده از شهروندان محترم شمال تهران توسط مسئولین خانههای علم و زندگی و با نظارت کارشناسان آموزش نواحی دهگانه جمع آوری شده و در حال حاضر پس از تفکیک به محور و قالب آن به ستاد منطقهای ارسال میشود.
بررسی آثار ارسالی از هر منطقه از هر قالب 2 اثر را که بیشترین امتیاز را کسب کردهاند به عنوان منتخب به ستاد تخصصی ارسال میکنند. مرحله داوری تخصصی نهایی که متشکل از ستادهای تخصصی 12 گانه در سازمانهای تخصصی شهرداری تهران است پس از جمع بندی آراء هیئت داوران در هر سازمان تخصصی برندگان اول تا سوم را در قالبهای اعلام شده مشخص میکنند.
سیاوشی خاطرنشان کرد: امیدواریم شهروندان شمال تهران ضمن آموزش پذیری از این جشنواره، حساسیت و مشارکت شان نسبت به مسائل شهری بیشتر شده باشد.
امید است شهرداری منطقه یک در اجرای جشنوارههای متفاوت در حوزههای مختلف خود موفق عمل نماید.
انتهای پیام/