سموم کشاورزی همچون آلودگی هوا در دراز مدت اثرات سوء بر جامعه می‌ گذارد و اگرچه بر اساس برنامه پنجم توسعه استفاده از این سموم باید کاهش می‌یافت، اما زور دلالان بر قوانین چربیده است.

دکتر شهلا میر گلو بیات عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تا پایان برنامه پنجم توسعه 21 درصد محصولات کشاورزی باید ارگانیک تولید شود، اما در حال حاضر کمتر از 7 درصد محصولات کشاورزی به صورت ارگانیک تولید می‌شود و این سموم به علت و واردات بالای آن توسط دلالان سودجو به وفور در حال استفاده در محصولات کشاورزی هستند.

وی گفت: حداقل اثر مضر این مواد شیمیایی سرطان‌های گوارشی است که در دراز مدت سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

وی با بیان این‌که قرار بود تا پایان برنامه پنجم توسعه 21 درصد محصولات کشاورزی به صورت ارگانیک تولید شوند خاطرنشان کرد: متاسفانه همچون سایر موارد زور دلالان و وارد کنندگان این مواد بر قوانین چربیده است و فعلا دور در دست کسانی است که سود کلان از واردات این محصولات می‌برند.

وی افزود: نمایندگان جلسات متعددی با وزارت جهان کشاورزی و وزارت بهداشت در این زمینه داشته‌اند اما هنوز نتوانسته‌اند کار مثبتی در این زمینه به سرانجام برسانند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان ، گوارش ، شیمیایی ، مواد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.