به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ جلال بهجو مدیر جهاد کشاورزی گفت: سطح زیر کشت محصول فلفل در جهرم نسبت به سال زراعی پارسال 20 درصد افزایش داشته است .
وی گفت: کاشت فلفل در جهرم از مهرماه آغاز و تا پایان مهر ادامه داشت و فصل برداشت آن اواخر آذر تا فروردین سال بعد است .
از فلفل میتوان در درمان سرطان و حتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد .
تحقیقات نشان میدهد کپساسین موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل کرده و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن میشود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می کنند/ش .
فلفل سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی مثل ویتامین C و کاروتن است، به طوری که در100گرم فلفل دلمهای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب 140 ، 120 و 120 میلی گرم ویتامین C و 3840، 265 و 175 میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد .
انتهای پیام/