به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان 5 تا 10 درصد بیشتر است و انواع اسید آمینه ی ضروری در آن به وفور یافت می شود .
همچنین گوشت کبک مضرات گوشت قرمز دام های بزرگ را ندارد.
گوشت این پرنده دارای طبیعت گرم بوده و زود هضم است و خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد.
مقدار پتاسیم این گوشت زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن نیز می تواند نیاز بدن را تامین کند.
علاوه بر گوشت از تخم کبک نیز استفاده می شود./ش
انتهای پیام/