امروزه بیشتر افراد به دلیل مشغله زیاد کاری، از غذاهای کنسروی استفاده می‌کنند و مصرف این نوع غذا‌ها بسیار رایج شده اما بهتر است از ضررهای این نوع از غذا‌ها نیز آگاه باشیم.

دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بیش از حد غذاهای کنسروی به دلیل اینکه در آن‌ها از مواد نگهدارنده، طعم دهنده‌های مصنوعی و رنگ‌ها استفاده می‌شود با گذشت زمان مشکلات بسیاری را ایجاد می‌کند. 

وی گفت: چون زمان تولید تا مصرف غذاهای کنسروی طولانی است، به آن‌ها مواد نگهدارنده اضافه می‌کنند تا از فساد آن جلوگیری شود، که این مواد در دراز مدت باعث سرطان، آسم، آلزایمر و انواع آلرژی‌ها می‌شوند. 

نیستانی افزود: نمک یکی از عناصر اصلی برای ماندگاری غذاهای کنسروی است که عامل اصلی افزایش فشار خون و بیماری‌های قلبی و عروقی است. 

این متخصص تغذیه ادامه داد: روغن زیاد و طعم دهنده‌هایی که برای خوشمزه‌تر شدن غذاهای آماده به آن‌ها اضافه می‌شود نیز باعث افزایش چربی خون و گاهی مسمومیت‌های غذایی می‌شود. 

وی با بیان اینکه یک گرم سم موجود در مواد غذایی کنسروی برای کشتن ۱۰ میلیون نفر کافی است گفت: همه غذاهای کنسروی، نه فقط کنسرو ماهی، باید به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شوند تا میکروب‌های آن‌ها از بین برود. 

وی در پایان گفت: سستی، خستگی، سردرد، گیجی و اختلال بینایی از علائم خطرناک مسمومیت بعد از مصرف غذاهای کنسروی است. 



انتهای پیام/
برچسب ها: کنسرو ، میکروب ، مسمومیت ، نمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار