برخی از مواد غذایی دارای ترکیباتی هستند که می‌توانند برای درمان و حتی بهتر کار کردن اعضای بدن به کار روند.

 حسین احمدی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: داشتن یک کبد سالم باعث می‌شود انرژی فرد در طول روز افزایش یابد و حال بهتری نیز داشته باشد. 

وی افزود: کبدی که بیمار است احساس خستگی، سردرد، اشکال در تنفس و عدم تحمل برخی از مواد غذایی را به دنبال دارد. 

وی خاطر نشان کرد: چند ماده غذایی مهم و مفید برای کبد باید به برنامه غذایی افزوده شود که می‌توان به سیر، پیاز، انواع کلم، چغندر، اشاره کرد. 

وی تصریح کرد: افزودن چغندر به برنامه غذایی موجب می‌شود که فلزات سنگین در بدن به خوبی جذب شود و تصفیهٔ خون را به خوبی تقویت کند. 

وی خاطر نشان کرد: تمامی کلم‌ها خاصیت سم زدایی بسیار قوی دارند که برای کبد بسیار مفیدند و موادی به نام (گلوکوز نیولات) در کلم وجود دارد که منجر به انجام فرآیند سم زدایی می‌کند. 

وی در خصوص گنجاندن سیر و پیاز در برنامه غذایی گفت: سیر حاوی یک نوع آنتی اکسیدان بوده که یک ترکیب سولفور دار را به وجود آورده که برای سم زدایی کبد بسیار مفید و موثر است. 

حسینی در پایان گفت: مصرف سیب نیز می‌تواند به فلزات سنگین موجود در بدن متصل شود و منجر به دفع آن‌ها شود. 




انتهای پیام/
برچسب ها: کبد ، خستگی ، کلم ، آنتی اکسیدان ، سیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار