وی در ادامه افزود: اگر آلرژنها بخواهند تاثیرگذار باشند اثر خود را در دوران نوزادی و بعد از تولد نشان میدهند که موادی وارد بدن می شوند و سپس علیه آنها واکنش نشان میدهند، پس به خاطر وجود جفت دوران حاملگی دورهای نیست که آلرژنها بتوانند کاری بکنند.
وی در پاسخ به اینکه آیا مصرف دانههای آجیلی در دوران بارداری خطر بروز حساسیت در فرزندان را کاهش میدهد گفت: در مجموع عوامل یکه باعث می شوند، هیستامین بالا رود حساسیت را به همراه خواهند آورد؛ این که کدامیک از این دانهها اگر استفاده شوند باعث آلرژی نمیشود هنوز اثبات نشده است و ممکن است در حد تحقیقات مقالهای باشد.
این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: در دوران بارداری مصرف غذاها موجب حساسیت نمیشود اما در دوره شیردهی ممکن است موادی باشند که باعث بروز آلرژی شوند.
انتهای پیام/